SP Bögre és The Babe Team CD játék - Cikkek & eredményhirdetés

A nemrég hirdetett SP és a The Babe Team játékunk vasárnap lezárult. A várakozásainkkal ellentétben nem túl sok, összesen 3 pályamű érkezett, abból az egyikben (Decoati) töredelmesen megmondta, hogy nem kéri a CD-t, amit Isten látja lelkem abszolút megértek, bár a benne lévő  poszterre kimondottan kíváncsi vagyok, úgyhogy kérném valamelyik nyertest, hogy fotózza le, és küldje el nekünk. Mivel 3 mű érkezett és az egyik pályázó nem tartott igényt a lehetséges nyereményre, ezért a második két versenyzőnk fiúk kategóriában automatikusan nyert, a nyereményükhöz ezúton is gratulálunk :). A lányoknak szánt versenyszámban (ahol SP bögrét lehetett nyerni), nem nevezett senki, úgyhogy a bögrék  maradnak nálunk (az egyiket a mai nappal használatba is veszem, remélem nem fogja kilökni a számat). No de lássuk, hogy mik a fiúk a kedvenc appjai!

 

Decoati (37) dolgozata:

 

Az én kedvenc alkalmazásom ami talán méltó arra hogy ajánljam, a Dood's Music Streamer.
Ez az app a méltán népszerű Grooveshark online zenemegosztó -és lejátszó oldal kliense, tehát a segítségével hozzáférhetünk kb. 15millió dalhoz online, de offline tárolásra is van lehetőség.
Külső: Az app megfelel a Google ICS ajánlásának, letisztult, igényes, intuitív felület jellemzi.
Fő funkciók: Az app alapvetően 4 fő részre tagozódik, úgymint (fej, tor, ööö... nem):

  •   playlists: itt a helyi és az online lejátszási listák találhatók, valamint az ú.n. "radio stations", ami az app "rádió" módjában ad lehetőséget a stílusok közötti váltásra, lásd később
  •   search: search
  •   queue: ez a lejátszási sor, ide kerülnek a kiválasztott keresési eredmények, és rádió módban ide kerülnek be az új ajánlások. Itt van lehetőségünk menteni a lejátszási listát, amit később az első pont alól elérhetünk.
  •   now playing: az éppen játszott zeneszám albumborítóval (ha van), alapvető információkkal, és navigációs gombokkal.
  • További funkciók:
  •  radio mode: érdekes elgondolás, ebben az üzemmódban a kliens az előre megadott stílusból (avagy az éppen játszott playlist alapján) véletlenszerűen választ nekünk egy dalt, amit tudunk értékelni, és az újabb és újabb trackeket már az értékeléseink alapján kínálja fel. Így huzamosabb használat után a kliens egyre inkább az ízlésünknek megfelelő, de szinte garantáltan soha nem hallott dalokat ajánl. Ez izgalmassá teheti a zenehallgatást, mivel túlmutat a statikus "kikeresem-meghallgatom" megoldáson, viszont interaktívabb mint a shoutcast. A kliens okosan alánk dolgozik, érdekes találat esetén egyetlen gombnyomással rákereshetünk a szerzőre, vagy az albumra.
  •  equalizer: equalizer. A hangminőség egyébként egészen rendben van, a feltöltött anyagok bitrátái 128kbit/s és 320kbit/s között változnak.

Szubjektív: azon túl hogy maga a kliens egy rendkívül összeszedett, stabil, igényes munka, a mögötte lévő tartalom egészen elképesztő. Szinte mindegy hogy Eddát, Pat Methenyt, exkluzív Chick Corea koncertet, vagy a legújabb, csak néhány napos Slash albumot keressük, az app csak szórja, és szórja a találatokat.
Nagyon jó kis cucc, teljes funkciós ingyenes, az ads remover sem egy ökör ára, de ezt egy adfree is kiválthatja.

(a nyereményre nem tartok igényt :D)

 

A második versenyzőnk Trenyo (20, Budapest), nyereménye egy The Babe Team CD, amit postán vagy személyesen juttatunk el Hozzá:

 

Sziasztok!

Az én kedven programom nem más, mint a Camera 360 Ultimate! A gyári (Samsung) fényképezővel sem volt sokáig semmi bajom... Egy ideig... Aztán jöttek az elmosódott képek, nem jó fókuszált képek és a többi...
Elkezdtem keresgélni a kamerás programok között, és ezen megakadt a tekintetem. Feltelepítettem, és minimális beállítás után, már lőtem is vele a képeket! Mit ne mondjak... Ég és Föld! (A félreértések elkerülése véget az Ég a Camera 360 Ultimate és a Föld a Samusung gyári kamerája)
A rengeteg effekt, amivel felspécizhetem a képeket (a kedvencem a Ghost, már többször is megvicceltem vele a barátaimat, rokonaimat :D ), de ami a legjobban tetszett a képstabilizátor! Amikor ellövöm a képet csak akkor rögzíti, ha egy minimális időre nem mozdul a kezem, így garantálja a tökéletes, tűéles képet!
Igazából nekem ez az a két funkció, ami miatt nagyon szeretem!

 

Harmadik versenyzőnk Bence (17, Hódmezővásárhely), a nyereménye szintén egy The Babe Team CD (nyugtassatok meg, hogy nem lesz korhatáros :D)

 

 

Hogy milyen egy jó alkalmazás, ami jobbá, szebbé teszi a napomat? Nos nem egy játék, és nem is egy közösségi alkalmazás, olyan programok amihez root jog szükséges.
Két alkalmazás is van, ami szebbé teszi az életemet, ha lehet ezt mondani. :) Az egyiket nap mint nap használom, a másik viszont akkor jön jól ha esetleg ROM-ot cserélek a telefonomon, illetve, ha csinálok egy frissítést, ezek pedig nem mások, mint a Voodo Controll és a Titanium Backup. Mindkét programra az interneten keresztül. Miután rootoltam a telefonomat, azután néztem utána, hogy akkor mégis mire is tudom használni ezt a root jogot... Samsung Galaxy S telefonom van, nem volt nehéz rootlni, aztán a főzött rom is piskóta volt már.  :D

Voodo Controll:
Ez a kis program a zenekedvelők számára jöhet jól, és ez nem egy zenelejátszó, hanem egy külön hangszín szabályzó, rengeteg sok beállítással, felér egy beats audio chippel. ;P Ami viszont szükséges, az egy rootolt telefon, és egy arra fel fleselt voodo-s kernel. Persze csak egy valamire való fej, vagy fül hallgatón jó használni. Ezek nélkül nem fog működni a program, de meg éri;)

Titanium Backup:
Jártatok már úgy, hogy meggondolatlanul belenyúltatok a telefonotokba, hogy frissítsétek, és aztán jusson eszetekbe, hogy minden adat eltűnt a telefonodról? (én nem egyszer jártam így....)
De aztán rá találtam a Titanium Backupra, ami az egész telefonos pályafutásomat át írta...(Mintha lenne ilyenem:D)  De ez a program mindent le ment, röviden annyit tesz, ha van valami olyan programod, pl: egy játék, amivel nagyon küzdöttél hogy elvidd egy szintre, de frissíteni akarod a telefonod android verzióját...ha már frissítetted, ugyan így a titanium backuppal vissza állítod a programot, és játszhatod folytatólagosan ugyan onnan. Persze ennek is van hátulütője, de annyira nem is. Mivel root jog szükséges, de ha nem főzött rommal akarsz babrálni, hanem esetleg a gyári frissítést akarod felrakni, akkor nem gond, mert az vissza állítja a frissítés után, ez a program csak a mókolós androidos közösségnek lehet fontos. :)

Végül:
A nevem  Bence, 17 éves leszek, 10-es vagyok, a Hódmezővásárhelyi Integrált Szakképző Központ Gregus Máté Tagintézményébe járok, elektronika szakon. A telefonom lassan 2 éve is, hogy meg van, mikor ki jött azonnal le csaptam rá, az egész ballagópénzem rá ment, de nem bántam meg, és még meg is lesz ez a kis jószág egy ideig. :)


A beküldött app leírásokat köszönjük, kellemes hetet mindenkinek! :)


Címkék: olvir

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr334551844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

decoati 2012.05.29. 10:27:01

ehhe :)
a camera360-hoz: az új verzió kicsit eldobálja magát, de nem érdemes bugreportot küldeni, mert a dev mail fiókja csurig van, és emiatt hallgathatod a gmail daemon csipogását egy hétig (cserébe a jó szándékodért).

Tomi from Space · http://bodybuilding.blog.hu 2012.05.29. 10:28:04

@decoati: Tegyél rá Gmail szűrőt és akkor nem fog zavarni :P :)

decoati 2012.05.29. 10:36:09

@Tomi from Space: ja, hogy a mailer daemon leveleit jelöljem spamnek :D

decoati 2012.05.29. 10:48:14

@Tomi from Space: mindegy, csak 3x próbálta újra, aztán már ő is feladta

Yarner · http://androlib.blog.hu 2012.05.30. 13:39:01

@decoati: Ez a Dood's app jól hangzik, kipróbálom :-) (bár séta közben nem fogok streamelni, de ha otthon akarok kalandozni zeneileg, arra jónak hangzik)

decoati 2012.05.30. 19:20:57

@Yarner: első próbánál na mondom kiakasztalak: beírtam neki hogy John McLaughlin Tokyo live, erre vont egyet a vállán, és kiköpte azt az albumot amit akkor már vagy 15 éve nem hallottam, ugyanis a kazetta eltűnt, cd-n itthon soha nem volt kapható, annak a debreceni cd kölcsönzősnek meg akinek a lemezét anno kikölcsönöztem, a yard "bezúzta" a teljes több tízezer darabos exkluzív blues-jazz-rock gyűjteményét.
Hihetetlen volt. :)
Van benne offline mód, el tudja tárolni a cache-elt trackeket valami saját formátumban (ami valszeg csak vmi header nélküli mp3, így nincsenek jogi problémák (ld. Németország vs. Grooveshark) de mégsincs újratömörítve.)
de van xp-re grooveshark downloader is...

Google+
süti beállítások módosítása