LG Optimus LTE 2

Dél-Korában már piacra került a világ első 2 GB RAM-mal szerelt mobiltelefonja, mely így optimális LTE kapcsolatot, stabilitást és nagy sebességet tud a felhasználóknak biztosítani. A készüléken a már általunk részletesebben is bemutatott ICS alapú Optimus UI 3.0 fut. Dizájnra leginkább egy kiköpött L7.

 

 

A 2 GB RAM mellett más technikai paraméterén sem kell szégyenkeznie.  4,7 hüvelykes True HD IPS 1280x720 felbontású kijelzőt kapott, melynek fényereje 550 nit, ami kiemelkedő az okostelefonok között. Az alapvető funkciókhoz szükséges baseband és a processzor chipeket egyesítő integrált LTE modem pedig az akkumulátor energiatakarékos működéséről gondoskodik. Ezzel a megoldással a készenléti idő 40%-os növekedését ígérik, ami valljuk be már nagyon is hiányzik, mivel a készenléti idővel (ami a kis méretű akkumulátorokból fakad) vannak a legnagyobb gondok a csúcskészülékeknél. Mindezek mellett 1,5 GHz-es, kétmagos (MSM8960) processzort, 16 GB belső tárhely ami MicroSD-vel bővíthető (akár 32 GB-ossal is), 8 MP-es hátlapi és 1,3 MP-es előlapi kamerát, 2150 mAh SiO+ akkumulátort ami támogatja a vezeték nélküli töltést.

Adatkommunikáció terén is van mit a tejbe aprítani: WiFi (802.11 a/b/g/n), Bluetooth 4.0 LE, MHL, NFC, USB 2.0HS, DLNA

„Büszkék vagyunk rá, hogy Koreában bemutathatjuk a 2 GB memóriával és integrált LTE modemes egy chipes megoldással rendelkező, jelenleg kapható legerősebb okostelefont” – nyilatkozta Dr. Jong-seok Park, az LG Electronics Mobile Communications Company elnök-vezérigazgatója. „Az LTE funkciót 3G hálózaton keresztül használó fogyasztók számára a legfontosabb szempont, hogy egy okostelefon mennyire képes szaggatásmentesen futtatni különböző multimédiás tartalmakat és alkalmazásokat maximális hálózati sebesség mellett. Mivel ez az okostelefon a jelenlegi legerősebb műszaki paraméterekkel büszkélkedik, várakozásaink szerint az LG Optimus LTE 2-vel tovább erősítjük vezető szerepünket az LTE szektorban.”  

Ilyen technikai paraméterek után kíváncsian várjuk a telefon hazai bevezetését, aminek időpontjáról egyenlőre semmilyen információ nincs, de reméljük még ebben az év vége előtt sor kerül rá. Ha az LG által közzétettek meg fognak felelni (nem csak egy jól hangzó sajtóanyag) a valóságnak akkor végre egy jó készenléti idejű, szélsebes telefont fogunk kapni. Jelenlegi információim szerint a készülék 800$-os áron került a Dél-Koreai piacra, de ez az ár a szolgáltatóktól is függ majd.

 


Címkék: lg optimus

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr674557526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Google+
süti beállítások módosítása