Androiddal az ebéd is jobb?

2012.06.07. 12:25 Gabking

Mivel egészségtelenül élünk, nem mozgunk, és lusta disznók vagyunk, (természetesen tisztelet a kivételnek) az étkezést is ebből az irányból közelítjük meg. 

Ha még arra is ugyanolyan lusták vagytok, (mint én) hogy recept app-ot sem használtok, és nem főztök romantikus vacsorákat a konyhában szerelmeteknek, akkor itt a lehetőség, hogy a telefonotok segítéségével megoldjátok a dolgos hétköznapok ebédproblémáját.

 

 

Már nem csak egy, itthon is dolgozó csirkés lánc, hanem az Arany Boltív nagy mágusa is elérhetővé tett kuponfüzetet, amit online módon is elérhetünk... 

Így ha androidos telefonodon van QR Scanner, akkor lődd be az alábbi képet, válasz, mutasd meg a pénztárosnak, és máris kedvezményesen ehetsz.. 

MCQR.JPG

Nagy csodára azért ne számítsunk, nem csilli villi app, nem alkalmazás töltődik be, csak a cég honlapja, ahol közvetlenül elérhetők az ajánlatok. 

MCkupon.png

ez a kép fogadhat benneteket

 


Jó étvágyat mindenkinek, és ne felejtsétek el az így bevitt kalóriákat egy kiadós testmozgással ledolgozni!

Update [NEM a Norbi]

A korrektség, és a ti minél jobb tájékoztatásotok miatt kikerestem még más szóba jöhető megoldásokat is. A Burger King letölthető alkalmazása sokkal szebb, és csillogóbb, szinte érzem, hogy átjön rajta a BBQ illata..

BurgerKing.jpg 

Ez egy korrektebb alkalmazás, nem csak a kuponfüzet érhető el, hanem hírek, és étteremkereső is.. Mivel alkalmazás a marketről letölthető. 

Android market.JPG

 


A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr854571351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Google+
süti beállítások módosítása