[Árfigyelő rovat] - Alcatellel újított a T-mobile

2012.06.14. 10:29 Hrobert

Ismét jelentkezik az árkommandó, ma a T-mobile akciós árlistája frissült, egyetlen készüléket újítottak a magentások, az Alcatel alsóbb szegmensbe pozícionált készüléke, az OT 991 jelent meg a kínálatban.

Money_Android.jpg

A 800 Mhz-es processzorral szerelt okosság némileg átrajzolt Android 2.3-as rendszerrel érkezik, 3 MP-es hát- és VGA előlapi kamerával, valamint micro SD kártyával bővithető 150 MB belső tárhellyel operál. A kijelzőt ugyan nem aprózták el, 4 colon gyakorolhatják a tulajdonosok az ujjlenyomatleszedést, viszont a felbontás elég necces, mindössze 320x480 pixel tévelyeg az ehhez képest hatalmas felületen, tehát nem lesz probléma a képpontok megszámlálása.

Nem egy Galaxy S III-gyilkosról beszélgetünk tehát, de legalább nem egy ökör árát kérik el érte, kártyás csomagban 36 990 Ft-ért juthatunk hozzá, míg az akciós Mozaik díjcsomagok közül két év hűséggel és tarifamegtartással csak a két alsóban kell érte azonnal fizetni, Mozaik XS csomagban 24 990 Ft-ot, Mozaik S csomagban pedig 14 990 Ft-ot. Egyéb választható előfizetésekben 1 éves hűséggel 32 990 Ft, 2 éves hűséggel 29 990 Ft a letétbe helyezendő összeg.


Címkék: t mobile alcatel árlista árfigyelő

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr394587545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Google+
süti beállítások módosítása