LG és a divatfotó, de ez hogyan függ össze?

Az LG, a brit Vanity Fair magazin és Ralph John Perou együttműködéséből született egy fotósorozat, amivel művészi képek születtek az LG L szériájának tagjairól. Blogunk hasábjain már bemutattuk a széria két tagját (L3, L7). Jó irányba halad a kisebbik dél-koreai gyártó és most egy kis művészetet is csempésztek az eddigi koncepcióba. A Vanity Fair júliusi számában debütáló képeken a modellek, különböző helyzetekben pózolnak, kiemelve az LG Style 5 stílusjegyét: a harmonikus kontrasztokat a formatervezésben, a modern szögletes stílust, az egybefüggő, keret nélküli felületet, a Floating Mass technológiát és az érzékien karcsú külsőt. Számomra nagyon tetszetős és érdekes dolog ez, mivel magam is foglalkozom fotózással. Mindig is többre értékeltem azokat a termékfotókat amikbe kreativitást is tettek és eltértek a megszokottól.

LG_Optimus_L-sorozat (1) kics.jpg

Perou egy 1970-es születésű, elismert portré, divat és zenei fotográfus, aki többek között olyan nagy nevekkel dolgozott már együtt mint Ozzy Osbourne, Justin Timberlake, David Attenborough, Katy Perry, Snoop Dog, stb. Akit netán érdekel a munkássága az a következő linken nézegetheti a képeit:  http://www.perou.co.uk/

A képsorozat mögött rejlő művészi koncepciót az LG, a Vanity Fair és Perou együtt álmodták meg. Aki netán szeretne a kulisszák mögé is bekukkantani, azoknak itt egy werkvideó.


A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr914598779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Google+
süti beállítások módosítása