A CyanogenMod csapat a Jelly Beanről

2012.07.06. 09:57 Yarner

Mindenki kedvenc romzsonglőr-csapata, a CyanogenMod a zselésbabot követelő feldúlt arcú androidosok kérdésözönére válaszolandó, közzé tett a Google Pluson  egy rövid közleményt a Jelly Bean-alapú CM perspektíváiról.

plusblue.png

Pontokba szedve a lényeg:

  • Természetesen lesz 4.1 alapú CM (ez mondjuk evidens), a hivatalos sorszáma CM10 lesz.
  • A CM9-et az ICS gyökeres újításai miatt gyakorlatilag nulláról építették fel, ezért kellett (kell) nagyon sokat várni rá, rengeteg munka ment bele. Mivel a Jelly Bean lényegében a 4.0 alapjaira építkezik, elvileg sokkal kisebb meló lesz összerakni egy-egy működő ROM-ot.
  • Ne felejtsük el, hogy a forráskód még nem nyilvános (egyelőre a Google részéről sincs még hivatalos Jelly Bean ROM, egy preview változat került ki az I/O-s gépekről, a valódi upgrade valamikor hó közepén várható), így egyelőre minden kijelentés csak feltételezéseken alapul.
  • A CM9 (Ice Cream Sandwich) támogatása a CM10 megjelenésével megszűnik: A 9-et futtató eszközökön a 10 is menni fog, így nem lesz szükség a kettő párhuzamos fenntartására. A CyanogenMod hivatalosan a 7-es és 10-es verziókat tartja majd életben.
  •  Mikorra várjuk? Amikor kész lesz.

Címkék: hírek android jellybean cyanogen mod jelly bean

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr504632571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

decoati 2012.07.06. 18:06:39

és azt hallottad hogy a JB audio latencyt 10ms alá akarják tolni, de most még "csak" 12ms-nél járnak (100 helyett)? Instant Voodoo minden vasra. Így változtat meg nagy dolgokat egy supercurio-féle háker. :)

AvgDvl 2012.07.09. 13:40:41

kurvajó, hogy pl. Galaxy S-re NINCS még egyetlen 100%-osan működőképes ICS ROM sem (mindegyik másképpen szar), de már nem is lesz, mert itt van az újabb ezer sebből vérző totemállat.

Google+
süti beállítások módosítása