Nyereményjáték - Harmadnaposok

Ismét egy nyereményjátékkal kedveskedünk Nektek, ezúttal a Fórum Hungary Kft. jóvoltából, aki 10 darab páros belépőt ajánlott fel a Harmadnaposok c. filmre.

Harmadnaposok (16)
PARABOLIC PICTURES

Műfaj: színes, szinkronizált, ausztrál-brit vígjáték
Korhatár-besorolás: 16 éven aluliaknak nem ajánlott
Magyarországi premier: 2012. július 19.

Szereplők: Xavier Samuel, Laura Bent, Kris Marshall, Kevin Bishop, Tim Draxl, Olivia Newton-John, Rebel
Wilson, Jonathan Biggins, Steve Le Marquand

Rendező: Stephan Elliot
Írta: Dean Craig
Producer: Antonia Barnard, Gary Hamilton, Laurence Malkin, Share Stallings

Társproducer: Dean Craig, Todd Fellman, Josh Kesselman,James M. Vernon

Fényképezte: Stephen F. Windon
Zeneszerző: Guy Gross

David (Xavier Samuel – Alkonyat: Napfogyatkozás) és Mia (Laura Bent – Narnia Krónikái: A Hajnalvándor útja) egy közös nyaralás alkalmával ismerkednek meg és szeretnek egymásba. Egy héttel később David meg is kéri Laura kezét. A válasz: igen, ráadásul az esküvővel sem várnának többet néhány napnál. David hazautazik Angliába, és megkéri három legjobb haverját (Kris Marshall, Kevin Bishop, Tim Draxl), hogy térjenek vele vissza Ausztráliába, és vegyenek részt az esküvőjén, legyenek ott tanúként. A három srác nem is fogja vissza magát, így David számára új értelmet nyer a „jóban-rosszban” kifejezés. A káoszba fulladó esküvő során Mia családja kerül az egyik sarokba, David haverjai a másikba, s kezdetét veszi egy amolyan laza „kő kövön nem marad”-buli.

FBM_B1.jpg



Érdekességek:

• Olivia Newton-John 1965-ben, 17 évesen kezdte meg színészi pályafutását, a Harmadnaposok mégis mindössze a tízedik nagyjátékfilmje.
• Miközben Stephan Elliot rendező először olvasta a forgatókönyvet, visszaemlékezett Richard Curtis (Igazából szerelem) hozzá intézett szavaira: „egy vígjáték-forgatókönyv akkor lesz sikeres, ha olvasása közben minimum háromszor hangosan felnevetsz’. Elliot ekkor döntötte el, hogy filmet forgat ebből a szkriptből.
• A film 14 millió ausztrál dollárt kóstált, és nyolc hét alatt forgatták le különböző ausztrál helyszíneken, valamint a sydney-i Fox Stúdióban. A vágási utómunkálatok további négyhónapot vettek igénybe.
• A menyegzői műfajban Stephan Elliot abszolút otthon érezte magát, hiszen ifjúkorában esküvői videók készítésével karrierjét. „Még mindig sokan megkeresnek, hogy filmezzem le a nyavalyás esküvőjüket” – nyilatkozta a rendező.
• Elliot megkérte Olivia Newton-Johnt, hogy írjon és énekeljen fel a filmhez egy saját dalt. Ebből lett végül a Weightless című vadonatúj nóta.

Magyarországon forgalmazza a Fórum Hungary Kft.


A nyereményjátékhoz kapcsolódó kérdésünk pedig: Van-e valami köze a Harmadnaposok c. filmnek a Másnaposok című filmekhez?

A helyes megfejtéseket privát üzenetben várjuk az Androlib Facebook oldalára. A vetítés helye Budapesten lesz, a jegyeket személyesen vehetitek át a vetítés helyszínén, a vetítés időpontjában.

Mindenkinek jó játékot kívánunk a nyerteseknek pedig jó szórakozást a filmhez! :)


Címkék: nyereményjáték

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr444629929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Google+
süti beállítások módosítása