CyanogenMod 9 - Egyre közelebb a stabil verzió!

2012.07.19. 20:17 Való

Végre RC2-es fázisba került a Cyanogen Mod 9-es verziószámú változata, szóval a „ROM család” rajongói örülhetnek, hiszen innen már valószínűleg a Stabil jelzővel ellátott verzió lesz a következő lépés. Új funkciót egyébként nem kapott az RC 2 az előzőverzióhoz képest, csakis hibajavításokat és nagyobb stabilitást kapnak azok, akik frissítenek.

cyanogenmod.jpg

Néhány új Samsung eszközre is elérhetővé vált a CM 9, mégpedig a következőkre:

• Samsung Galaxy Tab 2 10.1 (all variants)
• Samsung Galaxy S II Skyrocket
• Samsung Galaxy S II (T-Mobile)
• Samsung Galaxy Note (AT&T)
• Samsung Galaxy S III i9300 (International version only)

Ezeknek nagy része ugyan csak külföldön elérhető, de mindenképp meglepetés, hogy ilyen gyorsan sikerült felvarázsolni, az S3-ra is a Cyanogent.  Azért is nagy előrelépés ez mert, közelebb kerültünk ahhoz, hogy a csapat végre a Jelly Bean portálásával kezdjen el foglalkozni.


Címkék: android cyanogenmod cm9

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr364666901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wrhwk 2012.07.21. 17:10:10

Erősen gondolkodom, hogy a véglegesig hagyom az RC1-t a telefonon, olyan szinten betonstabil és szupergyors, hogy a hajam leteszem folyamatosan.

Gwendir 2012.07.22. 01:17:38

Hát, sajnos SGSII-nél az RC1 közel sem volt olyan mámoros élmény, RC2-vel sem vagyok teljes mértékben megelégedve, szóval én izgatottan várom a stabil verziót (vagy RC3, illetve akármi a kettő között).

Google+
süti beállítások módosítása