Rövidhír - Így (nem) frissít a HTC

2012.07.23. 08:00 Hrobert

A HTC-tulajok egyik része örülni fog ezeknek a híreknek, más részük viszont nem, az utóbbi napokban több készülék (nem) frissítéséről is érkeztek hírek.

1776-android-4-1-jelly-bean-confirmed-for-htc-one-x-one-s-and-one-xl.jpg

Kezdjük a fekete levessel: immáron hivatalos, hogy a Desire HD nem kap Ice Cream Sandwich frissítést. A gyártó közleménye szerint "átfogó tesztelés után" arra jutottak, hogy a felhasználói élmény rovására menne az update, úgyhogy elhihetik a tulajdonosok, hogy nekik így lesz a legjobb, ahogy most van. Az ICS nektek rossz, értem?

Ami viszont természetes, jön a Jelly Bean a One-családra, illetve annak nagy részére. Egyelőre ugyanis úgy tűnik, hogy az  S, X, és XL kiváltsága marad a 4.1-es Android, a legkisebb "Egyes", a V kimaradni látszik a körből. A frissítés idejéről egyelőre nincs információ persze, de a egyrészt alig gördült ki a kapun a zselés rendszer, másrészt a HTC-nél sem szokták elsietni az ilyesmit, addig is legalább reménykedhetnek a One V-tulajdonosok, hogy azért 70 lepedőért is kaphatnak friss szoftvert a telefonjukhoz.


Címkék: frissítés bejelentés update htc one desire hd ice cream sandwich

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr464671890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

eznemfoglaltnick 2012.07.23. 10:04:24

Desire HD (és remélem Desire Z) tulajoknak ajánlom a virtuousteam erőfeszítéseit, valamint a csapat egyik tagjának @chrisch1974 twittjeit... Mindenórás fázisban van a Virtuous Infinity ROM.

báró Csekonics 2012.07.23. 14:04:06

...anno volt 'némi' felzúdulás, mikor a Desire nem kapta meg (illetve mégis, de elég 'érdekesen') a 2.3 frissítést - ha ezt tényleg meglépik (mármint hogy egy szinte vadiúj modellt sem frissítenek) akkor van egy olyan érzésem, hogy jópár régi / potenciális vevőt elveszítenek... Pont erre nincs szükségük.

zolij 2012.07.23. 15:27:00

íme az új Nokia..

ElPadre 2012.07.23. 18:22:48

akkor egyre kevésbé van esély arra, hogy valaha lesz CM9 a sima desire-ra. úgy tudom, az a gond, hogy ICS-hez új drivermodell dukál, és a régi telefonok egyes hardverkütyüihez nem adnak ki ICS drivert. pedig a hardver tudná futtatni az ics-t...

szánalmas.

Google+
süti beállítások módosítása