Szemüvegpróba app az Opticnettől

Anno, amikor még hosszú hajam volt, nagyon féltem, hogy milyen leszek, amikor levágatom és nem tudtam eldönteni azt sem, hogy melyik frizura állna jól. Akkoriban jelent meg a Sims3 ami nagyon nagy segítséget nyújtott a karaktergenerálás során, így született meg az a frizurám, amit azóta is "viselek". 2012-ben egyre jobban haladunk a virtualizáció felé, sokan vásárolnak online, de mégis vannak egyelőre olyan termékek, ahol az ember egyszerűen muszáj bemenni a boltba és megnézni, hogy az hogy is állna rajta. Egy ilyen gondot letudhatunk mától, mert itt az Opticnet appja, amiben előre "felpróbálhatjuk" a szemüvegeket és megnézhetjük, hogy hogy állna rajtunk. Mondanom sem kell, hogy ez milyen hasznos, megspórolt sorban állás, válogatás, keretpróba, kinek van erre ideje, főleg, ha mostantól szórakozva is megtehetjük ezt? :)

iloveszemuveg.jpg

Találd meg a legtrendibb szemüveget az Opticnet új alkalmazása segítségével!
Nem tudod, milyen szemüveg állna jól? Ez az app segít választani!
 
Az alkalmazás segítségével közel 100 szemüvegkeretet próbálhatsz fel virtuálisan. A Neked tetsző szemüvegben készített képet elküldheted barátaidnak, családodnak, így kikérheted az ő véleményüket is.

iloveszemuveg_iphone_editor.png

optic1.jpg

optic2.jpg

Az alkalmazás elérhető Androidon, az Opticnet honlapján, Facebook-on, iPhone és iPad készülékeken is.
Az appot a Claybird Group fejlesztette. Töltsétek, próbáljátok, aztán ha jól áll, használjátok :)

Ti próbáltatok már egyébként ilyen appokat? Mennyire segít Nektek egy ilyen a vásárlásban és a döntésben?

Google-Play-no-longer-shows-sideloaded-apps[1].jpg


Címkék: alkalmazás

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr544688960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Darkcomet 2012.08.01. 06:38:02

Semennyire segítenek. Remélem remekül elbohóckodom velük olyan tíz percig, aztán kuka az összes. Szerintem ezek a programok nem tudják helyettesíteni a valós próbálgatások élményét, legyen szó szemüvegről, ruharól, vagy akár cipőről. Ezeket a cuccokat a maguk fizikai valójába is föl kell próbálni, ugyanis is sokat számít, hogy milyen az anyaguk, a súlyuk, stb.

Darkcomet 2012.08.01. 06:44:07

Na, a szöveg elejét kissé összekutyulta a SwiftKey, de remélem érthető azért. Meg kissé még álmos is vagyok. :-)

Google+
süti beállítások módosítása