Elvitt minket is az augusztus

Kedves Drága, hőn szeretett Olvasóink! Mint látjátok mostanság ritkultak a posztok, ennek oka, hogy az Androlib szerkesztőit is elragadta a nyár és a SZOTT üdülők és SZÉP kártyák forgataga, a különböző fesztiválokról már nem is beszélve. Ettől függetlenül ne aggódjatok, jól vagyunk, élünk és virulunk és hamarosan visszatérünk, addig is reméljük, hogy Nektek is jól telik a hónap és mindenki eljutott vagy eljut oda, ahova szeretne / szeretett volna. Amint visszatértünk lesz itt minden földi jó megint, Yarner már készül egy nagy összefoglalóval, amit egy egyelőre titkos helyről hozott és én is jövök majd egy nagy poszttal az IFA-ról Berlinből és a Szigetről, ahol megnézzük, hogy mennyire kényelmes egy geek-nek Európa legjobb nagyfesztiválja és persze lesznek a szokásos Androlibhez hű posztok is, amiken jókat lehet flamelni. Addig is kitartás és mindenkinek szép nyarat!


Címkék: nyár

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr764695337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

waccamár 2012.08.04. 15:52:46

nem tudom hogy miért, de reader-be nem látszódik a post, olvasottá sem lehet tenni, semmi, csak a cím látszódik... csak gondoltam szólok :)
egyébként meg én várom hogy megint legyenek postok :)

Tomi from Space · http://bodybuilding.blog.hu 2012.08.04. 15:54:02

@waccamár: Van benne egy flash alapú szavazás, lehet az borítja meg :(

Annak meg, hogy várod az új posztokat örülünk és köszönjük :)

na ki? 2012.08.06. 12:17:22

SZOT üdülő. Szakszervezetek Országos Tanácsa.

Ha fiatal vagy és valami retro-val akarsz virítani akkor nézz utána.

Google+
süti beállítások módosítása