Samsung Unpacked 2012, Berlin

2012.08.30. 06:43 Gabking

Ma este hét után pár perccel a Samsung megtartotta az IFA nyitása elé időzített, de annak szerves részét képző idei show-ját. A Berlini Unpacked rendezvényen a már sejthető Note termékcsalád következő tagját, az utódot, a Note2-őt mutatták be, részletesen kitérve a funkcióira, működésére.

 

 

Unpacked2.jpg

Unpacked3jpg.jpg

Ez után a következő felvonásban megismerhettük a Galaxy Camerát, ami a Samsung Androidos alapokon nyugvó, 21 szeres zommal rendelkező fényképezőgépét, 3G/4G/Wifi támogatással (kicsit félek, hogy ez ismét egy SIM-kártyát jelent valamelyik szolgáltatónál). A fényképezőgép a közösségi hálózatok legnagyobb barátja lesz.

GalaxyCamera.jpg

Ez után is voltak érdekes bejelentések, termékek, igaz itt a win8 volt a főszereplő. (érdekesség, hogy a Galaxy S alapokra építkezve nemsokára találkozhatunk win8-as telefonnal is)

Ami jelentősebb Androidos hír, hogy a ma, itt bemutatott összes androidos eszköz megkapja a Jelly Bean frissítést, sőt a Note is részesül ebben a megtiszteltesében.



Az esemény videóját élvezzétek:


Címkék: Samsung Berlin Note Unpacked Note2 Galaxy Camera

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr54740810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Google+
süti beállítások módosítása