Budapest Urban Guide - Mobilkupon és programfüzet

Mi az, amit Budapesten nem lehet csinálni? Tudja valaki rá a választ? Na ugye, én sem, hiszen fővárosunk olyan mértékben bővelkedik a programokban és lehetőségekben, hogy az egyszeri mobilfan elkezd szédülni, ha kezébe vesz egy programfüzetet. Én is évek óta hanyagolom az efféle tájékozódási módszert, hiszen az internet adta lehetőségek végtelenek és online sokkal könnyebben tudok a programok közül szemezgetni, mint egy papíralapú kiadványból, amiből két nap alatt saláta lesz és frissíteni sem fogják. Az, hogy az interneten nézelődünk oké, de mi lesz a leghűbb társunkkal, a mobilunkkal? Erre a kérdésre ad választ a Budapest Urban Guide, ami 3 nappal ezelőtt jelent meg az Urban Guides Kft. gondozásában és már lassan 1.000 letöltésnél jár.

bpug_front.jpg

Mi az ami miatt nem csak programfüzetnek fogod használni? A kuponok! Végre nem kell a neten kattintgatni, hírlevélre feliratkozni, ezer hülyeséget és oldalt átnézni, a Budapest Urban Guide-ban az van, ami kell: fiataloknak szóló, releváns programlehetőséget és kedvezmények, amiket a mobilunkon keresztül tudunk igénybe venni. Ehhez elég a Mobil kuponok menüpontba mennünk, kiválasztani a számunka szimpatikus szórakozóhelyet / kávézót / boltot és máris láthatjuk, hogy a Budapest Urban Guide appra hivatkozva mennyi kedvezményre vagyunk ott jogosultak. A Marximban pl. kapsz érte egy sört a 30 centis pizzádhoz, a Cökpön-ben ingyen welcome drink jár, ha felmutatod a mobilod, a Nagyi Palacsintázójában pedig ingyen Traubit kapsz a palancsintád mellé. A kedvezmények száma egyébként már így 3 nap után sem kevés és ha az alkalmazás meghódítja a mobiljainkat, biztos, hogy nem fogunk tudni olyan helyre menni Budapesten, ahol ne járna érte 10% kedvezmény vagy legalább egy korsó sör. Hogyan lehet a kedvezményeket igénybe venni? A kedvezményeket az alkalmazás felhasználói egy gombnyomással fel tudják használni, teljesen ingyenesen. A Magyarországon díjmentesen letölthető alkalmazásban az adott hely profilján egyszerűen meg kell nyomni a „Felhasználom a kedvezményt” gombot és az ekkor megjelenő képernyőt kell megmutatniuk a hely alkalmazottainak. Így tehát nincs szükség elővásárlásra, nyomtatásra vagy arra, hogy összegyűljön a megfelelő számú vásárló.

bpug_menu.jpgbpgu_the_discount.jpg

A BPUG persze nem csak kuponokat, hanem programokat és eseményeket, gasztronómiai célpontokat és a kötelező budapesti látványosságokat is tartalmazza. Aki a művészeteket részesíti előnyben sem marad le semmiről, hiszen az efféle programhelyszínekből is van bőven benne, a sportolási lehetőségekről és szabadtéri helyszínekről már nem is beszélve. A Colabs Center Startup Weekendjén eredetileg hobbiprojektként elindult koncepció a Jankovich Ilona nevével fémjelzett Brainpower tőkebefektetése után alakult vállalkozássá. A cég missziójának tekinti Budapest egyedi atmoszférájának és értékeinek kommunikálását a minél szélesebb külföldi és egyben az újdonságokra nyitott magyar célcsoport felé, amellett, hogy elsőként honosítja meg a hazai piacon az innovatív okosmobil-kupon megoldást.

A Budapest Urban Guide-ot elsősorban azért hoztuk létre, mert szeretünk itt élni és szeretnénk megmutatni mindenkinek, hogy mi teszi Budapestet Közép-Európa legizgalmasabb és legkülönlegesebb fővárosává. A különböző kategóriákba rendezett listáink saját (élet)tapasztalatainkon és élményeinken túl több száz budapesti, urbánus fiatal véleményét tükrözik; szerintük és szerintünk ez a város legjava” - vallják az indítatásról maguk a készítők az app 'hasábjain'.

bpug_map.jpg

Ahhoz képest pedig, hogy a BPUG hobbiprojektként indult, sikerült 6 kiló 50 dekával megszületnie, kikerülve minden, az első release-eknél megszokott gyermekbetegséget. A GUI nagyon tetszetős és trendi lett, látszik,  hogy rengeteg időt és tudást öltek abba, hogy úgy nézzen ki, ahogy. Az animációk kellemesek és szépek és  igazán élvezetessé teszik az app használatát, úgyhogy ha esti programot kerestek vagy csak el akarjátok vinni a  kiszemelt leányzót egy kedvezménnyel is megtoldott pizzázásra vagy egy kortárs kiállításra, akkor mostantól ezt  pattintsátok elő és ne a gyári browsert.

Az appot itt érhetitek el a Play Store-ban:

Android app on Google Play


A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr694834173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Google+
süti beállítások módosítása