Az egybites alkalmazásfejlesztő ringatózó alkotásai (NSFW)

2012.10.25. 11:21 Yarner

"Sex sells" nyilván ez a klasszikus bölcsesség motiválta a magát Xross Promotion Co. Ltd. (株式会社クロスプロモーション) néven megnevező japán fejlesztőt, akit a napi WTF jegyében szeretnék bemutatni - biztos volt benne, hogy megtalálta a siker tökéletes titkát, az aranytojást tojó tyúkot. És még csak dolgozni sem nagyon kell érte! Mi más kellhet a sikerhez: csöcsök!

csocsos.jpg

A fejlesztő 13 fizetős alkalmazással kívánja gazdagítani a Play Store színvonalát, de tüzetesebben megszemlélve a sasszemű felhasználó hamar rájön, hogy valójában csak egyetlen apk-ról van szó, különböző bőrökbe öltöztetve: egy manga stílusban megrajzolt (felöltözött) leányzó interaktíve rázza a melleit. A széles termékpaletta különböző csajok képeinek beillesztésében merül ki -  van itt szexi tanár néni, szende szűz, szobalány, bikinis csajszi, minden, mi szem-szájnak ingere. Négy alkalmazás kilóg a sorból: akad egy hölgy, akinek keblei helyett a méretes hátsó felét rengethetjük meg, majd három, nyilván a női vásárlóknak szánt remekmű, ahol gyémántokat lötyögtethetünk, akárcsak a zselét. Mert a gyémántok közismerten így viselkednek, ezt mindenki tudja.

A legsokkolóbb a fejlesztő optimizmusában számomra az, hogy azzal különbözteti meg magát a Playen ezrével található csöcsös appoktól, hogy simán pénzért adja az alkalmazást, és nem is a 99 centes közmegegyezéses minimáláron - ezért az élményért apponként 300 jent, azaz 813 forintot kell kiperkálni - a minőséget kérem, meg kell fizetni.

Amúgy ami még szintén zavarba ejtő, hogy a fejlesztő honlapjára klikkelve egy komoly IT-cég (japán nyelvű) oldalára jutunk, akik webfejlesztéssel, alkalmazásfejlesztéssel és mindenféle egyéb csodákkal foglalkoznak... Nem vagyok benne biztos, hogy egy alapfokon összerakott csöcsrázós játék megfelelő ajánlólevél egy fejlesztőcégnek.

Némi derűlátásra azért okot adhat, hogy az alkalmazások nem tartoznak az eladási listák élvonalába, bár azért eléggé ijesztő, hogy van, amelyiket több, mint ezren megvásárolták. 

Ha jobban belegondolok, tulajdonképpen megérte nekik. Ez talán a legijesztőbb.


Címkék: hülyeség alkalmazás app

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr674869164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nakhchivan 2012.10.25. 11:46:16

Lehet magyarázkodni és értetlenkedni, de egy appfejlesztő sikerét a bankszámlakivonat mutatja objektíven.

decoati 2012.10.25. 13:03:45

@Nakhchivan: a felhasználó iq-ját meg az általa letöltött appok listája, és ez a kettő összeér. Úgyhogy ez csak a fejlesztő realitásérzékét jelzi, nem a hozzáértését. Hál'Imhotep.

Google+
süti beállítások módosítása