Alkalmazás, ahogy én szeretlek

2012.10.29. 17:06 Gabking

Végre egy üdítő kivétel az alkalmazások között. Volt, van több olyan megoldás is, ami a tömegközlekedés “szerelmeseinek” életét szeretné megkönnyíteni, de ezek zöme főleg Budapest központú, az ottani menetrendekkel operált.

A nemes egyszerűséggel Menetrendek címet viselő alkalmazás pont nem a fővárosiaknak készült. Jelenleg hat város szerepel a kínálatában, Miskolc, Győr, Pécs, Sopron, Mosonmagyaróvár okostelefont birtokló lakosai élvezhetik.

Menetrendek.JPG

Ez az az alkalmazás, ami nem akar több lenni, nem akarja magát fényezni, nem kér csilli villi jogokat, nem használj a kamerát, a GPS, és egyéb szenzorokat. Csak teszi a dolgát. Mi is ez? Megmondja mikor jön a busz, villamos! De nem akárhogy, és ez a szép az egészben!

Kiválasztod a várost, a járatot, melyik megállóban szeretnél felszállni, meddig utaznál. És ennyi..

PhotoGrid_1351523806220.jpg

Nincs felesleges grafikus sallang, csak egy átlátható táblázat, ami megmondja nekünk, hogy mikor lesz a kiválasztott megállóban a busz. ezen túl még kapun egy sort, amiben a kiválasztott induláshoz mért érkezési adatok is szerepelnek.

PhotoGrid_1351523833748.jpg

Zseniális, ezt így szeretem! Természetesen a google alkalmazásboltjából is ingyen letölthető.

Android app on Google Play


Az adatok is magukért beszélnek, értékelése 4.9 (átlag feletti), a letöltések száma pedig folyamatosan nő!


Címkék: market alkalmazások android market Menetrend

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr534877292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ElPadre 2012.10.29. 19:39:57

és nekik van egy BKV menetrend nevű alkalmazásuk is, amit már jó ideje használok, és ugyanez az elv. igaz, hipertutiszuper lenne, ha a megállok GPS koordinátái is tárolva lennének a programban, és akkor GPS alapján láthatnám, hogy hol és merre mehetek, de így se rossz.

Google+
süti beállítások módosítása