Angry Birds Star Wars

2012.11.08. 14:18 Gabking

Örvendezzünk.. Ez a hónap nem csak azoknak kedvezett, akiket elbűvölt a mozi varázsa, hanem azoknak is, akik megszállott Sci-Fi rajongók. És hogy ez miért egy Androidos magazin híre? Könnyű kitalálni, hogy ma van az a nap, amikor a Rovio elérhetővé tette az Angry Birds játékának legfrissebb, megunhatatlan brand köré épülő kiadását. Igen, ma jelent meg, és már tölthető is a marketről az Angry Birds Star Wars.

Poszter.JPG

A hónap elején még mindenki arról beszélt,hogy Gorge Lucas eladta az egész Brandet a Disneynek röpke 4 milliárd dollárért, a net tele ezzel kapcsolatos mémekkel, de ezzel a  Rovio már előre bebiztosította magát, hiszen a játék megjelenése előtt azért már kapott egy "kis" hírverést. Nem véletlen, hogy az egyik legsikeresebb, Lucas által kitalált kapcsolódó termékekre is építő, külön iparágként jelen lévő Star Wars biznisz megjelenik telefonon is. Persze a Google Play áruházban nem csak ez a játék szerepel, hiszen ha rákeresünk a Star Wars kifejezésre ezernél is több találatot kapunk. 

405096_406205562779711_1322793892_n.jpg

A Samsung által "szponzorált"  Angry Birds Space megteremtette a játék speciális fizikáját, így már az űrben is tudunk a malacok ellen harcolni. Innen egyenesen jött az ötlet, hogy a madarak főellenségét vajon kinek a bőrébe is lehetne bujtatni.. 

Biztos izgalmas lehetett a megbeszélés, valahogy így képzelem el: 

- Jim, ki kellene jönnünk egy játékkal.. van ez az új fizikai motorunk, ami miatt az űrt szimuláljuk, mi legyen vele?

- Most hogy mondjátok, ültessük át az egészet egy sikeres, lehetőleg filmekkel már eléggé népszerűvé tett, óriási rajongótáborral rendelkező, és persze az űrben játszódó brandbe..

star.jpg

És így lássunk csodát, megszületett az Angry Birds Star Wars! A játék maga nem óriás, összesen 44 megát, meg az aprót tölti le, cserébe viszont azért érezni, hogy két profi csapat dolgozott rajta. Hangulatos, aranyos a zenéje, tökéletes unaloműző. 

Angry-Birds-Star-Wars-Characters-01.png

A játék letölthető: 

Android app on Google Play

Természetesen az ingyenes verzión kívül elérhető a fizetős Angry Birds Star Wars HD is, ennek az ára 660 Ft

Android app on Google Play

És kicsi ízelítőnek videó a játékból: 


És a hivatalos videó:


A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr54897093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi from Space · http://bodybuilding.blog.hu 2012.11.08. 15:56:29

Nekem ez a hülye billiárdszimlátorokból ismerős célzássegítő elég idegesítő, de lusta voltam megnézni, hogy ki lehet-e kapcsolni. A pályák meg kurva nagyon, ha le akarom kicsinyíteni, hogy belássam az egészet, akkor olyan kicsik lesznek a szereplők, hogy olyan érzésem lesz, mintha bolhaszarral játszanék. Túltolták Béláim.

Darkcomet 2012.11.09. 13:51:51

Nekem jó szokása szerint nem engedi a play letölteni, mert túl nagy az install állomány. Most vagy türelmetlenségemből kifolyólag lewarezolom, vagy megvárom, hogy bekerüljön a Samsung marketjébe, mert onnan gond nélkül tudom majd installálni, akár csak a Bad Piggiest.

Darkcomet 2012.11.09. 15:43:52

Ahogy írtam az előbb. 45 MiB a telepítő fájl, és ez már nem fér el a telefonom app cache könyvtárába. A Samsung marketje viszont a snassz download könyvtárba tölti le installálás előtt a cuccot.

Google+
süti beállítások módosítása