Mobile Hungary

2012.11.19. 11:52 Gabking

Idén, November 27-én kerül megrendezésre az első Mobile Hungary konferencia, és vele együtt a keresőmarketing nap is. A rendezvény idén először kerül különállóan megrendezésre, elkülönülve a Média Hungary, és az Internet Hungary konferenciáktól.

Mobile Hungary.JPG

Nem újdonság, hogy az okostelefon felhasználók minden tekintetben jelentős piaci potenciált képeznek, nem csak a mobilszolgáltatók számára, hanem a gyártók, alkalmazás fejlesztők szempontjából. Ezek azok az eszközök, amik gyökeresen megváltoztatják felhasználói szokásainkat, segítségükkel már máshogyan netezünk, vásárolunk. A tartalomszolgáltók, bankok, mobil szolgáltatók is felismerték ezt, ezért az alkalmazások egyre kifinomultabbak. Már nem elég csak egy mobilos nézet, igény van a prémium tartalmakra, és a minőségi megjelenésre.

A konferencián négy helyszínen számtalan érdekes szakmai előadást lehet megtekinteni, ahol az előadók a rengetek izgalmasnak ígérkező előadással készültek, hogy akár kezdő alkalmazás fejlesztők, vagy cégtulajdonosok, vagy akár az érdeklődők teljes, és átfogó képet kapjanak a jelenlegi, és várható trendekről megoldásokról.

Mivel mi is Androiddal foglalkozunk, jelen leszünk, és beszámolunk nektek, milyen érdekes megoldásokat víziókat mutatnak be nekünk. Külön szekció fog foglalkozni a mobilfizetés jövőjével, jelenével. Mivel az NFC technológia ebben is érintett erre is oda fogunk figyelni.

A konferencia honlapja elérhető innen, és van hozzá remek alkalmazás is, ami már nem csak egy egyszerű reklámfelület, hanem minden információt megad az előadókról, előadásokról.

Android app on Google Play


A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr754914372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Google+
süti beállítások módosítása