A jó keresztények már most megkapják az Android 9-et

2012.11.21. 10:09 Yarner

Közeleg a karácsony, Krisztus születésének napja... Mi mással lephetnénk meg legjobban szeretteinket, mint egy garantáltan keresztény táblagéppel? Ezekben a mai, zavaros időkben fontos, hogy az ember biztos lehessen a háztartási elektronika erkölcsi tartását illetően, így körültekintően kell bevásárolnunk, nehogy véletlenül egy muszlim netbook, vagy egy zoroasztriánus router hatoljon be békés, mit sem sejtő háztartásunkba!

A redditen jelent meg egy szimpatikus amerikai lelkész posztja a reggelente a postaládájában landoló levélszeméttel érkezett gyöngyszemről. Ha valami, hát ez niche advertising.

christian tablet_1.jpeg

Már magában az is izgalmas kérdés, hogy mi tesz egy tabletet kereszténnyé: lehet, hogy megszentelték? (A szentelt víz ugyan nem biztos, hogy használna a hardvernek.) Vagy a 8 hüvelykes képátlójú, 4:3-as méret rejteget valami szimbolikus arányszámot, ami a Da Vinci kód mintájára elvezet a misztériumhoz? Azt látni, hogy jó keresztény módjára kétféle bibliával felszerelkezve is érkezik, de az Angry Birds valásos töltetét illetően vannak kételyeim (oké, hogy a szentlélek galamb formájában jelenik meg az ábrázolásokban, de a játékbeli madárkák kamikaze-viselkedése inkább egy másfajta, magát vallásosnak mondó csoportot idéz fel bennem...).

Ami viszont már igazi csoda, hogy a jó keresztények már egyenesen az Android 9.0-ás verziójával szerelve kaphatják meg az isteni hardvert, erre másoknak még 4-5 évet kell várni (ez lesz majd az "O" betűs iteráció). 

(Az azért kis csalódást okoz, hogy a jövőből érkezett UI megtévesztésig hasonlít az Ice Cream Sandwichre... Lehet, hogy akkor már ez a retro-stílus?)

[Forrás: reddit, Faithseekingexplosions]


· 1 trackback Címkék: hülyeség

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr594917864

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.11.21. 12:33:03

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Google+
süti beállítások módosítása