A MasterCard kelet-európai versenyt szervez a vásárlást megkönnyítő mobilalkalmazások számára

Budapest, 2012. december 4. – A MasterCard új versenyt indít a jelenleg elérhető mobil vásárlási alkalmazások számára hét kelet-közép-európai országban valamint Oroszországban és Törökországban. Az egyedülálló kezdeményezéssel a bankkártya társaság a témába vágó legjobb alkalmazásokat kívánja díjazni, és bemutatni a nyilvánosság előtt.

A pályázók 2013. január 10-ig nyújthatják be jelentkezésüket

A verseny első évében kilenc országban, Csehországban, Horvátországban, Magyarországon, Lengyelországban, Szlovákiában, Szlovéniában, Romániában, Oroszországban valamint Törökországban vizsgálják a mobilalkalmazásokat. A MasterCard Mobile Shopping Application Awards elnevezésű versenyen azok az alkalmazások vehetnek részt, amelyek lehetővé teszik, hogy a felhasználók okostelefonjukon termékek, szolgáltatások között válogassanak, és adott esetben meg is vásárolják azokat. További feltétel, hogy minden résztvevő mobilalkalmazás, már a versenybe való jelentkezéskor elérhető legyen legalább az egyik résztvevő ország hivatalos nyelvén, valamint álljon rendelkezésre iOS, Android vagy Windows Phone platformok valamelyikén.

Az alkalmazások elbírálását egy független, nemzetközi zsűri végzi, melynek tagjai a versenyben résztvevő országok elismert szakemberei közül kerülnek ki. További részletek, a zsűri tagjainak neve, szakmai profilja, valamint az elbírálás kritériumai megtalálhatóak a verseny weboldalán, a http://mmsaa.mastercard.com címen.


A verseny lezárultával a kilenc résztvevő ország alkotta régióban elérhető legjobb három alkalmazást (regionális díj) valamint minden egyes országban a legjobb három alkalmazást (helyi díj) díjazzák a szervezők. A díj és oklevél eszmei értéket képvisel, ezen kívül a győztesek kommunikációs tevékenységük során jogosultak a kihirdetést követően egy évig használni a "MasterCard Mobile Shopping Application Awards 2013 verseny győztes alkalmazása" címet valamint a verseny logóját. A végeredmény kihirdetése 2013 első negyedévében várható.

Bella Stavchansky, a MasterCard Europe kelet-európáért felelős vezetője elmondta: "Ebben a régióban sok olyan ország van, ahol a MasterCard élen jár az új technológiák bevezetésében. A MasterCard Mobile Shopping Application Awards egy kiemelkedő lehetőség arra, hogy a kártyatársaság elismerje mindennapi vásárlást megkönnyítő fejlesztéseket. Szerencsésnek tartom, hogy az első, 2013-as versenyre kilenc nagyon izgalmas és sokszínű országban kerül sor, és ezúton szeretném ösztönözni azokat a vállalatokat, akik vásárlási mobil alkalmazással rendelkeznek, hogy vegyenek részt ezen a versenyen, amely reméljük, sok mindent felfed majd az m-kereskedelem állapotáról ezekben az országokban. Azt gondolom, hogy nem csak a kereskedelem résztvevői, de a fogyasztók számára is fontos információ, hogy ki a legjobb, legsikeresebb piaci szereplő ezen a területen."

A versenybe azok a vállalkozások nevezhetnek, amelyek érdekében az alkalmazás készült. A nevezéshez a verseny honlapjáról letölthető jelentkezési lapot kell kitöltve visszaküldeni a szervezőknek az mmsaa@localtime.hu címre. A jelentkezési határidő 2013. január 10. További információ valamint a részvételi feltételek megtalálhatók a verseny honlapján: http://mmsaa.mastercard.com.


Címkék: verseny

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr464946995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Google+
süti beállítások módosítása