Alkalmazásajánló: Nexon Bérkalkulátor+

2013.01.03. 20:12 Hrobert

Manapság nem csak a mobiltechnológia világa változik percenként, hanem például a fizetésünk is, évente kapkodhatjuk a fejünket, hogy a legújabb adótörvények mit is jelentenek valójában a pénztárcánknak?

Screenshot 2012.12.14 12.14.26.pngScreenshot 2012.12.14 12.14.43.png

Szerencsére az okostelefonok világában már nem kell kétségek között tépelődnünk emiatt sem, akárhol vagyunk, a Nexon Bérkalkulátor alkalmazásával könnyedén, érdemi agymunka nélkül számolhatjuk ki aktuális bérünket.

Az alkalmazás viszonylag egyszerű, szemrevaló felülete egy körben ábrázolja a bért, megjeleníti a bruttó és a nettó értéket, valamint az összes munkáltatói költséget is, tehát munkáltatóknak is jól jöhet. Emellé néhány egyszerű mozdulattal béren kívüli juttatásokat is hozzáadhatunk.
A tavalyi és idei bérünket akár össze is hasonlíthatjuk, ha esetleg nem tudnánk fejből, mennyit kerestünk.

Screenshot 2012.12.14 12.14.35.png

A telefont elforgatva fekvő nézetben egy újabb egyszerű infógrafikán pedig áttekinthetjük a havi, illetve évi nettó juttatásokat, külön természetbeni és pénzbeli juttatásokra bontva, valamint a munkáltatói terhek, és a munkavállalói levonások is megjelennek.

A programon belüli eligazodást segíti egy grafikus útmutató, de van szöveges súgó is, és a számítást emailben el is küldhetjük kevésbé jól kereső ismerőseinknek..

A 2013-as bérkalkulátor ingyenesen letölthető a Play Áruházból.


Címkék: magyar alkalmazás

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr484996003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Google+
süti beállítások módosítása