MOGA Pro Controller

2013.01.08. 16:53 fulopg

A PowerA - játékvezérlőket és egyéb elektronikai termékekhez való kiegészítőket gyártó cég - tegnap a CES-en bejelentette a MOGA Controller újabb változatát a MOGA Pro-t. Hardcore játékosoknak biztosan ismerősen hangzik a név, de aki még nem hallott volna róla, annak pár szó a készülékről a kép alatt.


MOGA1.jpg

Adott egy egyszerű kontroller, melyet Bluetooth kapcsolaton keresztül csatlakoztathatunk legalább Android 2.3-at futtató telefonunkhoz illetve táblagépünkhöz. Azonban ez nem elég, a működéshez szükség van még a MOGA Pivot app-ra, amely azt is megmutatja melyik telepített játékaink kompatibilisek az eszközzel. A lista sajnos véges, de így is találhat mindenki a kedvére valót.

És akkor néhány gondolat az újdonságról. Az elődhöz képest inkább csak külsőre változott. Megnövelték a méretét, klasszikus kontroller formát kapott, ezáltal sokkal jobban kézre áll. Az összes megszokott gomb megtalálható rajta, és a közepén helyet kapott egy felnyitható tartó, amiben igény szerint elhelyezhetjük a telefonunkat, amennyiben szélessége nem haladja meg a 3,2 coll-t (82 mm).

Az új változat 2013 ősztől lesz kapható, ára egyelőre nem ismert. Azt, hogy hazai forgalmazónál kapható lesz-e nem tudni, bár szerintem lenne rá igény.

Lenne rá?

forrás: AndroidPolice


Címkék: kiegészítők ces

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr525004664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zolij 2013.01.08. 16:57:08

ha normális ára lesz/lenne, akkor simán

mati12 2013.01.08. 18:45:12

Kb. 3 hónapja használom erre a Ps 3 kontrollerét. A Sixaxis program segítségével bluetooth kapcsolaton keresztül tökéletesen irányítható szinte az összes játék. Rockstar,Gameloft stb.

Google+
süti beállítások módosítása