CES 2013: Hajlékony kijelző a láthatáron

2013.01.10. 09:31 ZoC

A Samsung ma bemutatta az első hajlékony kijelzőt a CES-en Las Vegasban. Az eszköznek a "Youm" fantázia nevet adta a vállalat. Fő célja természetesen a kompaktsága mellett az az, hogy sokkal jobb minőségben jelenítse meg a színeket és ehhez megfelelő kontraszt is társuljon hozzá mindehez OLED technológiát használ.

Samsung_Youm_01.jpg

Brian Berkeley, a Samsung Display Lab alelnöke elmondta, hogy technológia a gyártó partnereinek lehetőséget ad többek között hajlítható, összecsukható illetve felgöngyölíthető kijelzők gyártására. Miután az alelnök elcsivitelt minden fontos információt, a Microsoft vezető műszaki-stratégiai tisztviselője lépett színpadra a kezében a prototípussal. Erre egy lelkes blogger felkiáltott "Ember, ez gyönyörű, csak egy demo videó fut rajta de még innen 100méter távolságból is szemkápráztató élményben részesít."


Címkék: samsung ces

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr965008843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ancsur24 2013.01.10. 12:19:36

végre vége a széttört kijelzők kora :)

Google+
süti beállítások módosítása