A HTC idei csúcskészüléke: M7

2013.01.17. 08:00 ZoC

Ugyan a CES-en nem villantott akkorát a HTC, de a februárban megrendezésre kerülő barceloniai MWC-n vélhetőleg annál nagyobbat fog. Ekkor mutatja be az M7-nek keresztelt új készüléket, amely a One X-hez hasonlóan 4.7 hüvelykes megjelenítőt kap. A felbontása pedig valószínűleg FULL HD, az az 1920x1080 pixel jelenik majd meg a képernyőn. Ez pedig 468ppi-t eredményez tehát, iPhone 5 Retina kijelzőjét és sok más eddigi Androidos csúcsmodellt is háttérbe szorít majd.

1.7Ghz-es négymagos processzort kap, amin vígan elfutkározhat majd a zöld robot legfrissebb Jelly Bean  verziója. Ezt a HTC megfejeli a Sense 5.0-ás felületével. Új, 13 megapixeles képérzékelőt fog kapni, lassított felvételt is képes lesz felvenni és HDR modullal is felvértezték.

A lenti kép persze egyelőre csak illusztrációként kezelendő, körülbelül a "kiszivárgott" SGS4 képpel egy lapon lehet emlegetni, a HTC formai elemei nem igazán fedezhetőek fel rajta. Persze sokan várunk valami meglepőt, újszerűt a tajvaniaktól, mindenesetre hamarosan kiderül. 

HTC_M7_render-347x500.jpg


Címkék: htc android

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr825022548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

slevai 2013.01.17. 08:56:37

Nagyon várom ezt a készüléket, de bízom benne hogy nem így fog kinézni. Amik korábban megjelentek róla kamu képek jobban tetszenek.

Globetrotter2014 2013.01.17. 10:33:26

Érdekes lesz az ezévi termés, az LG vaszeg stratégiát vált mert a piaci eredményekben szerintem eléggé mellémentek a 4XHDvel. De a G már adott erre az vére (ahol kapható). És nekik ott a Nexus.

Lesz még gonodlom SGS4, Iphone 5s (utóbbi eléggé valószínű hogy menets lesz a meglelepetésektől).

Sony is erőlködik, meglátjuk mire elég.

Tkq 2013.01.17. 13:00:55

Áruld már el nekem, Te androidos "szakújságíró", hogy hogyan etted meg annyira a zepöl retina marketing bullshitjét, hogy nem tudsz leakadni róla?

Ajánlom figyelmedbe:
en.wikipedia.org/wiki/List_of_displays_by_pixel_density
szépen be lehet lőni, hogy pixelsűrűség szerint rakja sorba az eszközöket, ott is bőven van aki veri a kis kedvenced, és mindössze egy darab fullhd modell szerepel a listán.

Google+
süti beállítások módosítása