Notification Weather - Stílusos időjárás előrejelzés

2013.01.21. 20:29 Való

Manapság elég népszerűvé kezd válni a minimalizmus, mint modern művészeti irányzat. Szinte bárhol láthatunk a a stílusra utaló jegyeket, ha érintkezünk naprakész médiumokkal, és ha egy trend beindul akkor az szinte mindenre kiterjed, így a lassacskán, életünk szerves részévé váló telekommunikációs eszközök dizájn elemei/alkamazásfelületei sem maradnak ki a jóból(?). E stílus szerelmeseinek figyelmébe ajánlanám mai appunkat a Notification Weathert.

hi-256-1-10acd29ff1ea298281d63fffc5708a8bab635ce1.jpg

Az applikációról, nem nehéz kitalálni, hogy ’percrekész időjárás előrejelzést tartogat számunkra. Ezt egy picit szokatlan helyen teszi, az értesítési sávon, egy folyamatosan jelenlévő szalag formájában. Ez összehúzható és kiterjeszthető dupla ujjmozdulatokkal. A keskeny az aktuális hőmérsékletet, szélerősséget és az idő milyenségét mutatja, míg a kiterjesztettnél 4 napos előrejelzést is kapunk.


Screenshot_2013-01-21-19-06-22.jpg

Itt jön a képbe, hogy eredendően ez egy Jelly Bean-es feature, így sajnos a korábbi Android verziókat futtató júzerek számára ez az alkalmazás nem érhető el. Az applikáció igazából, csak dizájn terén mutat nekünk újat. Nem nagyon van olyan funkciója, amely ne lenne alapkövetelménye ma egy átlagos weather alkalmazásnak, de azért a főbb funkciókra mégis kitérnék: Automatikus frissítés állítható gyakorisággal, automatikus helymeghatározás és természetesen manuális, szolgáltató választás(Yahoo!, Open Weather Map, Word Weather Online).

Az app elérhető ingyenes, illetve fizetős változatban, amely jelenleg 222 Ft-ba kerül. A pénzünkért kapunk gyors frissítési gombot(elengedhetetlen), elhagyhatjuk az értesítési ikont, illetve átlátszóvá tehetjük azt(amazing), és a végére hagytam a „legütősebb fícsört”: valamelyik oldalra kihúzva eltüntethetjük az alkalmazást az értesítési sávunkról! Balra az ingyenes, jobbra a pro verzió.

en_generic_rgb_wo_60.pngen_generic_rgb_wo_60.png


Címkék: hírek alkalmazások weather app

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr85033125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Horváth Lajos 2013.07.15. 17:57:10

szeretnék értesitést kapni a telefonra erre a számrol 06313134545

Google+
süti beállítások módosítása