Játékajánló: Little Things Forever

2013.01.24. 17:48 fulopg

A napokban találtam rá erre a nagyszerű kis játékra, melyet most szeretnék megosztani veletek. A címe ismerősnek tűnhet, hiszen PC-re már évek óta elérhető, és nemrég megjelent a Play kínálatában is. Remek grafikával és hangulattal megáldott játék, de hogy mit is tud, azt alább elmesélem.

Screenshot_2013-01-22-18-37-06.jpg

A főmenüben kapásból számos, csillagot formáló eszközt, élőlényt láthatunk. Ez lesz tulajdonképpen a játszóterünk. Elkezdve a játékot az egyik "tárgy" a képernyő közepére ugrik, amely az előbb, a menüben látotthoz hasonlóan több tíz, esetleg száz - mozaikként összeálló - apró tárgyból áll. Ehhez kapunk egy listát, amin eleinte 4-5 tárgy neve szerepel. Ezeket kell kikeresnünk az elsőre káosznak tűnő halmazból. Ha sikerül megtalálnunk az összeset, akkor jutalmunk egy kirakó darabkája. Ha megvan az adott puzzle összes darabja, akkor egy újabb tárgy aktiválódik a menüben, amiben később keresgélnünk kell. A megszerzett kis darabkákból áthelyezéssel és forgatással tudjuk kirakni a kész képet.

A játékban előre haladva egyre hosszabb lesz a keresendő dolgok listája, és a kirakók is egyre több darabból fognak állni. Nehezítésnek számíthat még az idegen nyelvet nem beszélő, vagy gyenge szókinccsel rendelkező droidosoknak, hogy a játék nem kommunikál magyarul. Ugyanakkor ez az egyetlen negatívum is, amit fel tudok hozni ellene. Remek szórakozás, ha hosszabb időre szeretnénk kikapcsolódni, de akár a következő villamosra várva is lerövidíthetjük vele az unalmas perceket.

Végezetül egy promóvideó:


Get it on Google Play


Címkék: játék alkalmazás

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr325036765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lacika4560 2013.03.04. 16:20:56

cool köszi a posztot eddig nem tudtam kipróbáljam e de mostmár nincsenek kétségeim :D jó ez a blog így tovább!

Google+
süti beállítások módosítása