Kiválóan megírt, ingyenes Twitter app: Carbon

2013.02.06. 14:31 Való

Lassacskán hazánkban is megveti lábát a Twitter, felhasználói bázis szempontjából. Tudjátok, ez az a ‘szósölnetvörk, ahova az emberek azt is ki írják, hogy lementek a közértbe venni egy energiaitalt, aztán feltöltenek róla egy képet Instagramra is. Ergo egy mikroblog. Persze ennek is van létjogosultsága, hiszen 20 millió+ amerikai, mint tudjuk nem tévedhet! Számomra a Twitter legérdekesebb része a hírolvasás, mivel rövid tömör formában kapom a híreket, könnyen megoszthatóak a tweetek, és Facebook integráció is van. No meg persze egyértelműen jobban megírt alkalmazások vannak rá, mint a natív Facebook app. Ilyen például a nemrég megjelent Carbon,..

unnamed (3).jpg

Ez az alkalmazás ékes példája annak, hogy igenis meg lehet írni rendesen egy programot, mondhatni a Natív Facebook app inverze a Carbon ebből a szempontból. Nagyon szép Holo elemekkel dolgozik, beleágyazva azt egy abszolút konzisztens dizájnba. Az animációk terén is kiváló munkát végeztek a fejlesztők, ugyanis ezek gyönyörűek és gördülékenyek. A "pull to refresh", szinte élmény. Jó pont jár még az appnak azért is mert adatforgalmunkkal is takarékosan bánik.

unnamed (1).jpgunnamed (2).jpg

A sok dicséret után, azonban néhány hiányosság is van, amit meg kell említsek. Először is, az App nem támogat szinte semmiféle testreszabást, ami számomra nem túl nagy érvágás, mert tetszik ez a fémes, sötétszürkés dizájn, de lehetne hozzá valami olyan téma is, ami például a hölgyeknek kedvez. Emellett hiányoltam még a widget(ek)et is, és a kiterjeszthető értesítéseket.

Mindezek ellenére a dots&lines(WT*!?) nevű csapat, nagyon jó kis alkalmazást alkotott, és várjuk további “műveiket”, más témákban is. Addig is, a Carbon ingyenesen letölthető Play Store-ból! 

en_generic_rgb_wo_60.png


Címkék: carbon twitter app alkalmazások

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr635065759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Google+
süti beállítások módosítása