Noom Weight Loss Coach - Alternatíva ha sok volt a bejgli

Az új év elején járunk, ilyenkor sokaknak - köztük nekem is - az egyik legnagyobb ellenség a mérleg. Napokig tart a karácsonyi eszem-iszom, meg amúgy is hideg van, kinek van kedve ilyenkor futni? Ebből az általános állapotból próbál minket kibillenteni ez a kis program.

noom cover.jpg

Sokan nem hisznek az ilyen programokban, szerintem sem szabad szentírásnak tekinteni őket. Akkor mégis mire jó? Egy szóban össze tudom foglalni: motivál. Erre a célra pedig az általam egyik legjobbnak tartott app.

Telepítés után az adatainkat kéri be először a program, mint nem, életkor, magasság, testsúly, valamint hogy mi lenne az általunk megcélzott testtömeg. Lehetőségünk van kiválasztani azt is, hogy mennyire szeretnénk megerőltető programot. Ezekből az adatokból kiszámolja, hogy mennyi a számunkra megfelelő kalória mennyiség, és egy feladat keretében megtanít minket bevinni az általunk elfogyasztott ételeket.

Igen, az előbb feladatot mondtam, ugyanis a program állandóan feladatokat ad nekünk. Nem terhel túl, de igyekszik rávenni, hogy mindig tegyünk valamit a célunk érdekében. Ilyen feladat lehet például, hogy tegyünk meg kétezer lépést egy nap, amit ő számol a beépített lépésszámlálójával, ha a zsebünkben tartjuk a telefont.
Ha nem tartanánk elégnek az általa kiszabott feladatokat, akkor lehetőségünk van pluszba is kérni néhányat.
A program folyamatosan pontozza a teljesítményünket, az alapján, hogy hány feladatot teljesítettünk az adott napon.

screenshot.png
A másik hasznos "ficsőr", hogy tartalmaz beépített sport trackert, ami képes GPS-szel követni minket az edzés során, vagy akár kézzel is vihetünk be elvégzett edzéseket. Az adatokból a program kiszámolja az általunk elégetett kalóriákat és hozzáadja a napi keretünkhöz.

Összességében úgy vélem, hogy aki szeretne tenni az egészségéért, de valahogy eddig mégis hiányzott a kellő motiváció, nyugodtan tehet egy próbát a programmal. 
Veszíteni nem lehet vele semmit, ugyanis a Google Play-en ingyenesen elérhető.
Mindenkinek sok sikert kívánok hozzá!=)


Címkék: sport edzés egészség health android alkalmazások sports tracker

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr345002107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Google+
süti beállítások módosítása