AppSales, az altruista androidos alkalmazás-akciófigyelő - UPDATE

2013.02.11. 11:30 Yarner

Van, hogy egy-egy akció a Play áruházban hatalmas hírverést kap, de annál gyakoribb, hogy az egyszeri fejlesztő némi barátságos leárazással akarja megdobni a letöltései számát. Erről viszont nehéz hírt szerezni. Mitévő legyen hát az egyszeri akcióvadász?

appsalemascot.jpg

Mától egyszerű a válasz: nyissa ki az AppSales oldalát. A minden ellenszolgáltatás és reklám nélkül működtetett oldal a Play Store árait figyelve összegyűjti az aktuálisan akciós alkalmazásokat, így könnyen rá lehet bukkanni az éppen féláron elérhető appokra (Most például éppen az Anomaly, a Rovio HD-s játékai, meg a Doodle God-Doodle Devil az akciós húzónevek).

appsale.jpg

Reméljük, az oldal még sokáig működni fog, nagy szolgálatot tesz mindenkinek!

UPDATE: Hinnye, most látom csak, hogy az AppSales egy remek alkalmazással is bír a nótórius vásárlók számára. Kösz Nagrothnak az infót!

Get it on Google Play


Címkék: hírek play market app alkalmazások

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr15074032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nagroth 2013.02.11. 12:12:55

Nem is tudtam, hogy van webes oldaluk is, az alkalmazást már egy ideje használom, nem kevés alkalommal tudtam röhejes áron vásárolni appokat, 2-3 naponta kapom az értesítést, jópofa nagyon.

Yarner · http://androlib.blog.hu 2013.02.11. 12:31:27

@Nagroth: Akkor kvittek vagyunk, mert nekem az app nem tűnt föl (az oldalon nem említik sehol - bizarr) Mindenesetre köszi, már be is tettem a cikkbe!

Yarner · http://androlib.blog.hu 2013.02.11. 12:52:14

Azazhogy ott van a jobb szélen, csak valahogy mindig az app-listát néztem, nem a körítést :-D

Nagroth 2013.02.11. 13:28:24

@Yarner: Hm, az App-ban is ott van az INFO-ban a webes cím.. :D

Darkcomet 2013.02.12. 06:36:46

Van egy ehhez hasonló hazai oldal is, az appsas.hu. Viszont nekik nincs androidos kliensük az oldalukhoz, ezért kissé körülményes telefonról használni.

Google+
süti beállítások módosítása