Lassan itt az MWC és az LG új vitorláscsónakja.

Az L SeriesII egyedi formatervvel és számos hasznos újdonsággal érkezik Budapest, 2013. február 13. – Az LG az idei Mobil Világkongresszuson (MWC) mutatja be az új Optimus L SeriesII termékcsaládját, amely a gyártóra jellemző korszerű formatervezéssel és az első L sorozathoz képest számos újdonsággal gazdagodott.

„Az első Optimus L sorozat készülékeiből több mint 10 millió darabot adtunk el az első 10 hónapban. Az elegáns megjelenés és az egyedi funkcióik továbbfejlesztésével várhatóan a második generációs termékcsalád is töretlen népszerűségnek örvend majd világszerte.”-nyilatkozta Dr. Jong-seok Park, az LG Electronics Mobile Communications Company elnök-vezérigazgatója.

L7_Range Shot_4_kicsi.jpg

Az L SeriesII olyan új formatervezési elemek révén nyerte el egyedi megjelenését, mint az egybefüggő felület, a lézerpontosságú kontúrok, a ragyogó hátlap és az intelligens LED-világítás a főgombon. Az L SeriesII számos kényelmi szolgáltatást is kínál, többek között a kizárólag az LG okostelefonjain megtalálható QuickMemo-t, a gyorsgombot (Quick Button) és a Safety Care biztonsági funkciókat. A QuickMemo készíthetünk és oszhatunk meg kézzel írt jegyzeteket. A készüléken található gyorsgomb (Quick Button) segítségével alkalmazásainkhoz,
fényképezőgépről, a böngészőről, a zenelejátszóról vagy éppen a QuickMemo-ról. A Safety funkció továbbítás”, „Telefonhasználat figyelés” és „Aktuális helymeghatározás”, így vészhelyzet esetén a telefonértesítést küld a felhasználó hozzátartozóinak. A felhasználói élményt az Optimus L SeriesII készülékek esetében a nagy felbontású IPS-kijelző és a megnövelt kapacitású akkumulátor teszi teljessé. Az Optimus L Series II két SIM-funkcióval néhány ujjmozdulattal azonnal legyen hozzáférhetünk szó kedvenc akár a három olyan beállítási lehetőséget biztosít, mint kártyás változata emellett azt is lehetővé teszi, hogy a vásárlók ugyanarról a készülékről bonyolíthassák üzleti és magánbeszélgetéseiket. Az Optimus L7II olyan egyedi szolgáltatásokat is tartalmaz, mint például a QSlide és a QuickTranslator. A 3,2”-es QVGA IPS-kijelzővel és 1540 mAh-s akkumulátorral ellátott Optimus L3II, valamint a nagyobb, 4,0”-es WVGA kijelzővel és 1700 mAh-s akkumulátorral
felszerelt Optimus L5II piaci megjelenésének időpontja később lesz nyilvános.

Az Optimus L7II főbb paraméterei:

  • Lapkakészlet: 1 GHz-es kétmagos processzor (Qualcomm MSM8225)
  • Memória: Legfeljebb 4 GB eMMC / 768 MB RAM / Micro SD
  • Kijelző: 4,3” WVGA IPS
  • Kamera: hátsó: 8 megapixeles, LED-vakuval/ első: VGA
  • Operációs rendszer: Android 4.1 Jelly Bean
  • Akkumulátor: 2460 mAh
  • Méret: 121,5 x 66,6 x 9,7 mm / 122,2 x 66,6 x 9,7 mm (két SIM-kártyás modell)

Címkék: LG MWC

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr715078353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Google+
süti beállítások módosítása