Hogyan működik az S-pen?

Bizonyára sokan kíváncsiak vagytok arra, hogy hogyan működik az őskorból visszatért S-pen (ami persze nem őskori, de valljuk be, emberek tízezrei várták anno, hogy a PDA-k végre elhagyják a ceruzákat). A következő videóból anélkül tudhatjátok meg, hogy az otthonit kellene felboncolni és még az is ki fog derülni, hogy a vízbül veszi ki a zoxigént, hogy hogyan szerez áramot. Számomra egyébként először nagyon idegen volt a használata, de ahogy telt-múlt az idő, egyre többet vettem kézbe és mostanság már gyakran előfordul, hogy pötyögés helyett kézírás-felismeréssel chatelek, vagy írok emailt, ami tegyük hozzá nem is árt, mert az elmúlt 5 évben már csak akkor vettem a kezembe tollat, ha valamit alá kellett írni.


Címkék: galaxy note 2 s-pen

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr345081572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bioLarzen 2013.02.15. 11:47:24

Ilyenkor nem tudok nem visszagondolni - nagyon széles és kaján vigyorral persze ;) - hogy amikor még úgy jó 10 éve SonyEricsson P900-asom volt, hányszor olvastam róla, hogy szar, mert böhöm nagy és különben is, milyen már, hogy "ceruza" van hozzá :D

Csak visszatér a csúcstechnika a 2000-es évek elejére :) Tudom, hogy íram már korábban, de már látom a Nagy Újítást 2015-ből: fizikai billentyűzet!!! :)

Persze, csak poénkodom.

bio

bioLarzen 2013.02.15. 11:50:46

Mondjuk, az azért minőségi fejlődés, hogy - ha jól látom - a korábbi tollakhoz képest ez egy kis fénypöttyel jelzi, hogy hol jár a toll hegye. Én szerettem a tollal használni a telefonomat, de amikor igen pontosan kellett a hegyével eltalálni valamit a képernyőn, akkor azért anyáztam néha.

bio

Google+
süti beállítások módosítása