Megjelent az Evernote 5.0

2013.03.25. 16:33 Való

Új dizájnnal támad az Evernote 5.0-ás változata! Aki nem ismerné a szóban forgó alkalmazást, annak tudnia kell, hogy egy nagyon hasznos és igényes jegyzetelő programról van szó, amely ingyenes és prémium változatban is elérhető. Szinte mindent tud, amit egy ilyen alkalmazástól elvárhatunk: létrehozhatunk teendőlistát vagy, egyszerű jegyzetet, melyekhez fényképeket, hangfeljegyzéseket, térképkoordinátákat  is csatolhatunk. Mivel az Evernote több platformon is jelen van, szinte minden eszközön elérhetjük, felhőbe lőtt adatainkat. 

unnamed (1).jpgunnamed (2).jpg

unnamed.jpg

A frissítés ma reggel vált elérhetővé Play Store-ban. Túl sok újdonságot nem tartalmaz, viszont a dizájnelemekkel szép munkát végeztek a fejlesztők. Nagyon jól beleillik a Google, újabban erőltetett, kártyákkal operáló stílusvilágába. Észrevételeim szerint picit mintha, gyorsabb és gördülékenyebb is lenne az alkalmazás, mint a frissítés előtt, de lehet ezt csak én képzeltem bele a dologba, mivel a hivatalos frissítési lista nem ír ilyenről. Természetes a widget is frissült külsőleg, és immár szebben jelennek meg rajta a képek is.

Aki kedvet kapott az Evernote-hoz: 

en_generic_rgb_wo_60.png


Címkék: alkalmazás play android evernote

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr385170854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nagroth 2013.03.25. 16:47:56

Nagyon régóta használom, és nagyon szeretem, baromi hasznos kis app! Azt nem tudtam, hogy van új verzió, úgyhogy köszi :)

rezsoatya (törölt) 2013.03.26. 11:16:16

Az azert nem semmi, h az uj verzio letoltese utan kozli, h az evernote torolte a jelszavamat, csinaljak ujat.

decoati 2013.03.26. 11:53:14

@rezsoatya: mikor volt ez a jelszólopási mizéria, akkor a desktop kliens nálam már kierőszakolt egy jelszómódosítást, így most engem békén hagyott

Google+
süti beállítások módosítása