Kézimunka kesztyűben

2013.03.30. 16:12 ZoC

Március vége, itt a nyuszi és még a hó nem olvadt el s véleményem szerint a napi melegrekordoktól sem kell még tartanunk de semmi gond. Személyes tapasztalatból tudom, hogy senki sem veszi elő szívesen a kezét a jó meleg kabátzsebből vagy a kedves kesztyűjéből, ha éppen zenét szeretne váltani vagy egy éppen jó kedvünket megzavaró telefonhívás zaklat minket. Decemberben sőt már novemberben is javában reklámoztak ilyen olyan kesztyűket amivel irányíthatod az "odanyúlós" telefonod. Nos, hogy mennyien vettek ilyet s dobták be a szekrény mélyébe nem tudom de nem is ez a lényeg.

Azonban, ha nem rendelkezel ilyen innovatív termékkel és a kedvenc kesztyűdet se szeretnéd lecserélni akkor itt a megoldás! Még pedig az AnyGlove személyében! Mi is ez? Ez egy speciális folyadék amit a kesztyű ujjainak a végére kell csepegtetni és máris kész a bármilyen kijelzővel gyártott odanyúlóshoz való csodabigyó! Minden anyagon használható nem hagy nyomot és szagot sem tapasztalni.

20 fontért kapunk 15ml-t ami a gyártó szerint körülbelül 550 cseppet tartalmaz így remélhetőleg egy jó pár télre elegendő lesz.


Címkék: hírek videó

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr205176183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Google+
süti beállítások módosítása