Motorola: Nyitnikék

Itt a tavasz, még ha az időjárás nem is a kedves, melengető tavaszi arcát mutatja. Egyes Motorola tulajdonosok szívét viszont melengetni fogja a hír: megkerülték a védelmet.

bootloader2-650x487.jpgForrás: Android Central

A hír szerint sikerült feltörni a  Droid RAZR HD , RAZR MAXX HD , HD Atrix, RAZR M készülékek bootloaderét. Miért is fontos ez? A töréssel sikeresen megkerülhető a "gyári szigor", vagyis készülhetnek olyan ROMok, melyek maximálisan kihasználják a készülékek hardveres funkcióit. Nem kell majd várni Motorola Bácsira, hogy nagy kegyesen szíveskedjen friss rendszert varázsolni a fenti készülékekre.
Egyelőre szűk körben tesztelik a nyitás módját, érdemes az XDA oldalán is olvasni a híreket, vagy a "Fejtörő" Rosenberg bejegyzéseit követni.

Sajnálatos módon nem mindegyik Motorola készülék lesz alkalmas az újdonság kipróbálására. A többiek számára nem marad más, mint a reménykedés. Ehhez nyújtunk némi bizakodást Szabó Lőrinc: Nyitnikék című versével.

 


· 1 trackback Címkék: hírek motorola bootloader

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr465206660

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.04.08. 13:39:02

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Google+
süti beállítások módosítása