Nyiszálj formára, Slice It!

Kezdek rájönni, hogy ezek a logikai játékok a legjobb unaloműzők! :) Na de komolyan: buszon, vonaton, metrón, de néha még az unalmas egyetemi előadáson is segítenek elütni az időt, ha pedig elakadnánk valahol és van társaságunk, akkor sima ügy a továbbjutás. :) Több fej többet tud alapon persze...

unnamed (1).jpg

A Slice it! felkerült a TOP10-es listámra, a Com2Us fejlesztői igazán kitettek magukért: egyszerű grafika mellé egy nagyon szórakoztató és tényleg elgondolkodtató játékot sikerült alkotni, amivel igazán megdolgoztatják az agytekervényeinket. Ha pedig maximalisták vagyunk, akkor hosszú hosszú időre le fog kötni, mire minden ábrát 100 %-osra nyirbálunk. :)

A játék maga ingyenes, a grafika nálam vitte a pálmát: az egésznek olyan hangulata van, mintha egy kockás papíron firkálnánk matek órán (talán ez adta az ötletet? O.o), s a feladat se kifejezetten bonyolult: adott minden pályán egy-egy ábra (négyzet, háromszög, deltoid, kismacskafarka, stb), amit megadott számú vágással kell előre meghatározott számú, egyenlő részre vagdalni, egyenes vonalak segítségével. Ugye, hogy nem vészes? Első hallásra (pardon olvasásra) tuti nem, ugyanakkor amikor "élesben" kell nyiszabolni, akkor már érezhetővé válik, hogy nem is olyan egyszerű pontosan egyenlő területű darabokat lenyesni... Ha pedig hibázunk, akkor búcsút inthetünk a továbbjutásnak, amíg nincs siker. ;) 200 pálya pedig már igazi kihívás...

A készítők is szerényen csak ennyit mondanak a játékról: Ha egyszer elkezded a vágást, nem fogod tudni abbahagyni! :) Nos, nálam ez valóban így volt, nem egy álmatlan éjszakát köszönhetek egy-egy nehezebb pályának, szóval... csak óvatosan! :)

Challenge accepted evribodri! ;)

 

 hu_generic_rgb_wo_45.png


Címkék: játék android Com2us

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr605213858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Google+
süti beállítások módosítása