Formula 1 2013 frissiben

2013.04.14. 08:58 Mirrmurr

Éppen zajlik a szezon harmadik futama, most Kína a helyszín. Számtalan módon van lehetőségünk követni az eseményeket, tévén, rádióban, interneten fórumokban, különböző hivatalos és nem hivatalos oldalak által, illetve ölben, táblák közt.

Screenshot_2013-04-14-08-19-02.jpg

 

Mi jobban tudjuk

Magánvéleményem szerint hatalmas megkönnyebbülés, hogy nem kell Palik László agymenéseit hallgatnom, ám a mindenkori – főként hazai – kommentátorok közvetítéseiben is rendszeresen vannak olyan pillanatok, amitől a szobadrukker frászt kap, mert persze a szurkoló elvakult, elfogult, mindent jobban tud, főleg úgy, hogy kezében a F1 Timing alkalmazás.
A Premium kivitelű applikáció kínálja a teljesen aktuális időket, helyezéseket, történéseket, pályaképet. Érdemes álló elrendezésbe forogni, kényelmesebb az áttekintés így. Bekapcsolás után kérdés: letöltheti-e az aktuális adatbázist? Ráklikkelünk a nanára, mehet!

Részletes


Megjelenik a kiválasztott pálya rajza, ezen pedig apró feliratok jelzik a versenyzőket. A pályára bökve ujjunkkal húzhatjuk a képet, és nézőszögét változtathatjuk, a horizonttól a teljese felülnézetig, de az északi pont is forgatható.
A képernyő felosztásának mértékét állíthatjuk, felül a sorrend, alul a térkép, tetszőleges arányban. A verseny kezdetéig a legutóbbi esemény demója fut, most épp az időmérő edzés.

Screenshot_2013-04-14-08-43-13.jpg

A beállításokon belül a következőket választhatjuk: a pálya, az esemény (időmérő, gyakorlás, verseny), infót kapunk a verseny kezdési időpontjáról, tippek, kommentárok, leállt/kiesett autók, szektoridők, hírek. Megadható a sebesség mérföld- és km/órában, kiválasztható a nyelv.
A legfontosabb: ha a fenti listában rányomunk a kívánt versenyzőre, akkor a térképen az fog prioritást élvezni, azaz a program arra az autóra fókuszál. Újra megérintve ismét a tejes mezőnyt látjuk egyben.

Screenshot_2013-04-14-08-48-05.jpg

A finnek uralkodnak

Természetesen megtudhatjuk az eddigi eredményeket és pontszámokat is, a szezon állását, a csapatok és versenyzők sorrendjét. (Akármi is a mindenkori állás, akkor is a finnek uralkodnak!)
Nincs más hátra, éljenek a decibelek!


A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr195221839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

numl0ck 2013.04.14. 14:29:40

nem maradt le esetleg egy link?:)

piettro 2013.04.15. 11:17:14

2 éve még ingyenes volt, 7000 Ft irgalmatlanul sok érte. Szerintem.
Főleg, hogy van olyan app, ami ingyen is tudja mutatni az élő eredményeket! Persze, talán nem ilyen szép...
(Link mehet? Vagy reklám?)

Google+
süti beállítások módosítása