Nyereményjáték - A hipnotizőr

2013.04.15. 11:48 Yarner

Az e heti hétfőt nem csak a régen várt szikrázó napsütés dobja fel, hanem egy újabb mozis nyereményjáték is az Androliben, hogy tényleg remekül induljon a hét. A szerencsés válaszadók 5 db páros mozijegyet nyerhetnek Lasse Hallström ezúttal hazai pályán rendezett kőkemény krimije, A hipnotizőr premier előtti vetítésére Budapesten, április 24-én 19 órakor.

A filmről:

A Hipnotizőr (16)

Amikor egy kisvárosban a helyi rendőrség egy brutálisan meggyilkolt férfi holttestére bukkan, akinek családját ugyan olyan kegyetlenséggel mészárolták le, a nyomozók tehetetlenné válnak és segítségül hívnak egy külső szakértőt. Erik, a valaha elismert ám mára megbélyegzett hipnotizőr csak vonakodva hajlandó segíteni a családi mészárlás egyetlen túlélőjén, az élet-halál között lebegő tinédzserfiún. Egy megszállott nyomozó kitartó munkájának köszönhetően azonban lassan körvonalazódnak a gyilkosság rejtélyes körülményei, és egy rég elfeledett családi titkokra is lassan fény derül. Lasse Hallström legújabb svéd krimijében tökéletesen megfér egymás mellett a misztikus bűnügyi szál és a régi sérelmekből kibontakozó családi dráma.

BUFI_HIPN_B1_16_FINAL.jpg

Rendező: Lasse Hallström
Szereplők: Tobias Zilliacus, Mikael Persbrandt, Lena Olin
Eredeti cím: Hypnotisören
Nyelv: Svéd/Magyarországon eredeti nyelven magyar felirattal
Műfaj: thriller
Korhatár besorolás: A film 16 éven aluliak számára nem ajánlott!
Premier: 2013. április 25.

A kérdés: Melyik hollywoodi szupersztár NEM játszott még főszerepet Lasse Hallström valamelyik filmjében?

  1. Johnny Depp
  2. Robert Redford
  3. Richard Gere
  4. Juliette Binoche
  5. George Clooney
  6. Ewan McGregor
  7. Cate Blanchett

A válaszokat április 21-éig a facebook-oldalunkra írt privát üzenetként küldhetitek be. A jegyeket személyesen vehetitek át a vetítés helyszínén, a vetítés időpontjában.


A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr495223438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Google+
süti beállítások módosítása