Sajtóanyag: Itt a Foodpanda!

A Foodpanda mobil applikációja itthon a legnépszerűbb szeretne lenni, világszerte már toplistás

2012.04.16. Tizenegy héttel a bemutatása után, a Foodpanda a világ legnépszerűbb ételszállító appjává vált. A januári indulás óta 250.000 felhasználó töltötte le az alkalmazást. A vezető app statisztikai oldal, az appannie.com szerint a Foodpanda a legnépszerűbb alkalmazás nyolc országban, köztük Magyarországon is. További négy országban pedig, második helyet ért el. Az összes adatot tekintve a Foodpanda benne van a top 10-ben húsz országban.

logo_foodpanda.png

A magyar Foodpanda azonban nem csak a telefonos alkalmazással van az élen. A Foodpanda.hu növekedési mutatója globális szinten is kiemelkedő a cégen belül: 74%-os heti gyarapodással mindössze csak egy ország áll előtte a csoportban. Ez is jól mutatja, hogy egyre inkább fogékony a magyar felhasználó az újításokra és az online ételrendelésre. A cég a múlt hónapban magába olvasztotta egy korábbi vetélytársa, az Online ÉtelVitel Kft. szolgáltatását, így Budapesten több, mint 230 éttermet gyűjt össze teljes területi lefedettséggel. Csapó Zsolt, a hazai Foodpanda vezetője szerint: „A számokból is jól látható, hogy igény van arra, amit csinálunk. Megkezdjük az országos terjeszkedést, hogy a szolgáltatás mindenki számára elérhető legyen Magyarországon. Emellett folyamatos fejlesztésekkel és újításokkal, illetve ellenállhatatlan akciókkal tesszük az ételrendelést a legszórakoztatóbb, legkényelmesebb és legegyszerűbb folyamattá felhasználóink számára.

A Foodpanda mobil applikáció az elmúlt hónapokban már 23 országban érhető el Android és iOS okostelefonokon. Ez a leggyorsabb módja, hogy ételt rendelj okostelefonról vagy tabletről: add meg a helyet, ahova rendelni szeretnél és az app megmutatja az összes elérhető éttermet a közelben, a legkülönbözőbb fajta konyhákból. A rendelés leadása után, a felhasználó kap egy üzenetet a rendeléssel kapcsolatos adatokkal. A társalapító és globális ügyvezető, Ralf Wenzel mondta: „Le vagyunk nyűgözve az észrevételektől, amelyeket a felhasználóktól kaptunk, és hogy az egész világon milyen sikeres a mobil applikációnk. Nagyon büszkévé tesz minket, hogy a világon vezető szerepet töltünk be az mobil alkalmazások piacán. Az első tizenegy hét sikere megmutatja, hogy szükség van az innovációra. Rettentően ambiciózusak vagyunk, és szeretnénk tovább folytatni a növekedést: az piacvezető ételszállító szolgáltatássá szeretnénk válni az összes piacon." A Foodpanda 3 milliárd embert céloz meg 27 országban, emellett a legnagyobb földrajzi lefedettséggel bíró vállalkozás az ételfutárok piacán. A megalakulást követő néhány hónappal a cég már több, mint 15.000 étteremmel működik együtt.

foodpanda.png

A Foodpandáról röviden:

A Foodpanda a társmárkáival együtt, a Hellofoodal és a Hungrypandával a vezető csoportja az online ételszállító platformoknak, aktívan 27 országban. Hozzájárul ahhoz, hogy az éttermek növeljék online és mobiltelefonos eladásaikat, valamint folyamatosan támogatja őket különböző technológiákkal és statisztikákkal. A vásárlóknak a Foodpanda csoport széles gasztronómiai választékot nyújt az online piacon, mint pl.: saláták, pizzák, burgerek, szusik. A vásárló kiválasztja, a kedvenc ételét az online felületen vagy az appon keresztül, a foodpanda továbbítja a rendelést az étteremnek, ami kiszállítja az ételt az ajtóhoz.


A Foodpanda app-ját innen tudjátok leszedni, az oldalukat pedig itt tudjátok elérni: http://foodpanda.hu (a héten mi is le fogjuk és le is teszteljük) 

A fenti anyag egy sajtóanyag, az abban szereplő információknak és azok valóságalapjának nem néztünk utána, az anyagot jóhiszeműségből, az anyag küldőjének kérésére és az olvasók tájékoztatására tettük közzé.

google_play.jpg


Címkék: alkalmazás

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr225238906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bioLarzen 2013.04.23. 01:43:01

Nálam nem találja a Google Play...

bio

bioLarzen 2013.04.23. 01:47:20

Illetve... tomi, ezt te írtad, vagy csak bekopiztad a cégtől kapott anyagot? Mert ez, sejtem, nem spontán cikk, hanem megrendelt - amivel az ég világon semmi baj! viszont a szöveg annyira az agyatlan corporate BS, amit a kockafejű vállalati kreatívok írnak, akik már évekkel ezelőtt kifogytak mind az eredeti ötletekből, mind a lelkesedésből, azóta rutinból, és a beépített fráziskészletből írják az ilyeneket. Itt ráadásul néhol nagyon átordít az angolból történt - és igen bénácska fordítás ("A Foodpanda a társmárkáival együtt, a Hellofoodal és a Hungrypandával a vezető csoportja az online ételszállító platformoknak, aktívan 27 országban." Áúúúú) Légyszi, nyugtass meg, hogy ez nem te voltál :)

bio

Tomi from Space · http://bodybuilding.blog.hu 2013.04.23. 07:20:24

@bioLarzen: Nem, nem én voltam. A cikk végén ott is van italiccal :)

Nekem kiadja a Play, ha telefonról keresem. Ha itt rákattintasz a Google Play-es ikonra a posztban, megjelenik a Market-es oldala, onnan is fel tudod telepíteni a telefonra a bal felső sarokban az ikonja mellett van egy telepítés gomb :) Ha arra ráböksz itt a browserben, a telefonod automatikusan leszedi.

bioLarzen 2013.04.23. 10:59:31

@Tomi from Space: Szi,
félreértettél, nem akarom feltelepíteni, mert nagyon ritkán rendelek csak kaját, és akkor is megvan már rég, hogy honnan, vagyis nekem nem lenne igazán hasznos a dolog (ezzel persze nem mondom, hogy "en bloc" nem hasznos - csak nem én vagyok a célközönség). Csak azért kerestem (volna) rá, hogy megnézzem a ratingjét (de látom, hogy egyelőre összesen 2 voks van rá, vagyis még nem nagyon mérvadó).

Azt amúgy láttam, hogy a cikkből megnyitható az alkalmazás Play-lapja - a telefonon viszont továbbra sem találom, sem a "foodpanda", sem a "food panda" kifejezésekre keresve. Én legalbbis úgy gondolnám laikusként, hogy ha a foodpanda alkalmazást akarom megtalálni, akkor erre keresnék rá.

bio

bioLarzen 2013.04.23. 11:04:09

(Hihi: milyen király is az, amikor az egyik nyelvben nem létező betű miatt egy jól megdizájnolt felirat másik nyelven kicsit másképp néz ki - nálunk ez egész úgy néz ki, hogy "foodpándá" - vidéken akarnak terjeszkedni a fiúk? :)

Ez volt a helyzet a Sasha Baron Cohen-féle "Brüno" film címével is amúgy: egy egész ország "Brűnózott" - holott az eredeti címben csak poénnak volt ott az umlaut az u-n, hogy "németesítse" a név kinézetét, attól még ugyanúgy kellene kiejteni - de, persze érthető, hogy itthon mindenki rögtön ű-vel olvasta)

decoati 2013.04.23. 12:15:30

bio: Zsírmedve! (böff) Az Ön hazai ételkiszállítója!
Debrecenben is van vagy 14 találat, ez meglepett

Google+
süti beállítások módosítása