Elindult a Street View Magyarországon

2013.04.23. 10:30 Yarner

Három évi jogi limbó után ma reggel egyszer csak mintegy varázsütésre megjelent Magyarország a Street View térképén. Végre akár a telefonunkon is megnézhetjük, hogy néz ki az a ház, ahová cím alapján kell odatalálnunk, és elkezdhetjük vadul járni a virtuális utcákat hülye helyzetekben lefotózott honfitársainkra vadászva.

Screenshot_2013-04-23-10-00-19.png

A képanyag nem tökéletesen friss, a 2011 őszi-téli állapotokat rögzíti (így nudistákra nem érdemes vadászni), de panaszra nem lehet okunk, nagyjából az egész országot lefedi  - falvakban, kisebb városokban ugyan egyelőre csak a főutak mentén lehet bámészkodni.

Ha eddig nem tettük meg, most már érdemes lehet telepíteni a Street View androidos appját is, hiszen a nézelődésen túl mostantól akár gyakorlati haszna is lehet, ha adott helyzetben meg tudunk nézni/mutatni egy-egy utcarészletet!

Get it on Google Play


Címkék: google hírek street view

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr395242601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jack Solis 2013.04.23. 15:49:54

itt gyűjtik a képeket, tuti tele lesz hatalmas poénokkal :D :D :D
www.facebook.com/MagyarStreetView

Google+
süti beállítások módosítása