Cut the rope - Időutazásra fel!

A Cut the Rope ennivalóan éhes kis figurája bizonyára sokaknak ismerős. Om Nom már rengeteg kalandon átesett, sok-sok pálya bizonyítja, hogy mennyire csillapíthatatlan a zöld kis lény cukorka vágya. A készítők kimeríthetetlen fantáziájának köszönhetően pedig itt az Idő, hogy nekivágjon minden Idők legizgalmasabb kalandjának, Téren és Időn át! Mi tehát a kulcsszó? Időutazás!

Komolyan elgondolkoztam, hogy mikor jön el az a pillanat, amikor már nem tudnak mit kitalálni a ZeptoLab asztalainál, de meg kellett állapítanom, hogy erre bizony még sok türelmet kell kérnem Odafentről. Om Nom még mindig aranyos, még mindig cukorkára vágyik, most azonban ahhoz, hogy elérje a célját, kénytelen elviselni, hogy az Időkapu magába szippantsa és visszarepítse "ősei" korába. Kedvenc főhősünk ellátogat az ókori Egyiptomtól kezdve a reneszánszig és közben minden korban más hasonmásával találkozik, akik szintén édességre éheznek. :) Személyes kedvencem a reneszánsz kori figura volt, zabálnivaló kackiás bajuszkával!

ctr.jpg

A játék lényege továbbra is ugyanaz, némi csavarral: fő feladatunk még mindig az, hogy cukrot juttassunk Om Nom szájába, természetesen mind a három csillagot összegyűjtve. A fordulat ott van, hogy most egyszerre kell megetetnünk Om Nom ősét is, így minden pályán két cukorka várja, hogy az éhes szájakba pottyanjon és ez azért variálja a pályák nehézségét. ;)

Aki eddig rajongó volt, az továbbra is érezni fogja, hogy EzazegészgameOLYANCUKIHOGYBELEHALOOOK, aki pedig most ismerkedik vele, az ennél jobb alkalmat nem is találhatna, hogy fanatikus legyen. Mindenben pedig az a szép, hogy ez az epizód teljesen ingyenes, így mindenképpen megéri. :)

Nyam nyam nyam, hajrá mindenkinek!

Ui.: Picinyke unokahugim le se tudja tenni a telefonomat, ha a kezébe kerül és követeli, hogy játszhasson ezzel a bizonyíthatóan népszerű kis játékkal, totális függőség level 7 éves! :)

hu_generic_rgb_wo_45.png


Címkék: játék android samsung galaxy s ZeptoLab

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr115246637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Google+
süti beállítások módosítása