Felelsz vagy mersz?

Ma estére egy könnyed játékot ajánlok a tiniszerelmek korából (de most 18-as karikával ellátva), hogy éjszakára legyen program az asszonypajtással/édesuratokkal! :) Nézzük csak miről is van szó!

A Felelsz vagy Mersz? című játékot biztosan mindenki ismeri, így talán nem kell részletesen bemutatnom. Nem egy nagyon eszközigényes társasági elfoglaltság, (nem is olyan nagyon) régen volt fiatalságomban nálunk összesen, ööö, semmi se kellett hozzá, csak egy üres üveg és egy nagy adag kreativitás. Körbe ültünk, valaki elkezdte, akire rábökött az üveg, az választhatott, hogy felel egy általában (hehe, mindig) kínos kérdésre vagy végrehajt egy feladatot, amit természetesen a pörgető választhatott ki. Rémlik már, ugye? Remek alkalom volt, hogy a barátnőd/haverod "parancsára" megpuszild azt a fiút/lányt, aki már régóta tetszett...

beteg_app.jpg

Nos, a Portalsoft-nál gondoltak egyet és mindezt átültették a virtuálisabb terepre, így már csak le kell tölteni és indulhat a móka! Három különböző "nehézségi szint" van: bemelegítő, haladó és mester. A szintek a kérdések és feladatok pikánssági mutatóját fémjelzik, a legutolsó szinten azért már vannak finoman szólva is erotikus ötletek. :) A kérdések között is akad pár zavarba ejtő, de a feladatokban rejlik az igazi izgalom. Egy ilyen ártatlan játék pedig semmiképpen sem lehet a jó dolgok elrontója, sokkal inkább egy huncut kezdetnek tekinthető... ;)

Mindenképpen remek szórakozás egy üveg bor társaságában leülni a pároddal és kipróbálni, mert ki tudja, lehet még tanultok is valami újat egymásról, egy próbát mindenképpen megér. Teljesen ingyenes és magyar nyelven is elérhető, úgyhogy mindenkinek csak ajánlani tudom, aki kíváncsi természetű, itt a péntek este, érdemes belevágni! Feleltek vagy mertek?

Szemléltető videót kiskorú olvasóink miatt és tesztpartner hiányában nem mellékelek, remélem megbocsátható! ;)

hu_generic_rgb_wo_45.png


Címkék: játék android alkalmazások

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr845248518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Google+
süti beállítások módosítása