Sajtó: Angol nyelvtan

Az alábbi alkalmazást Matolcsi László küldte be nekünk és annyira tök jó anyagot írt hozzá, hogy, inkább átadjuk azt is Nektek, minthogy így péntek este megfáradt fővel butyutaságokat írnánk. Lacinak nagyon sok munkája és a szíve-lelke van benne, úgyhogy fogyasszátok és használjátok szeretettel :) A sikerét pedig más sem bizonyítja jobban, mint a 4 hónap alatt elér 100.000 letöltés, amihez külön gratulálunk :)

angol_nyelvtan1.jpg

Angol nyelvtan

Ki ne tanulna, tanult volna, vagy tervezne angol nyelvet tanulni a mai világban, amikor a munkainterjú első kérdéseinek egyike a nyelvtudásra vonatkozik, a filmek, sorozatok megállíthatatlanul áramlanak felénk Amerikából, és az internet sem kíméli a gyanútlan felhasználót? A nyelvtanulás egy alapkérdés, egy örök téma és egy életre szóló feladat. Tudjuk ezt, van, ki örül ennek, van, aki nem, de abban mindenki egyetért, hogy – angolul tudni jó!

Ebben a nyomásban jelent enyhülést a folyamatosan és rendületlenül bővülő magyar androidos közösség számára a most megjelent Angol nyelvtan című alkalmazás. Egyszerű kezelhetősége és magyarázatokban, példamondatokban gazdag tartalma nagyban támogatja a nyelvtanulót, gyors, hatékony segítséget nyújt a bizonytalanoknak, zsebben tartja a nyelvkönyvet akár iskolába, munkahelyre, akár külföldre megyünk. Teljes tartalma offline, tehát nincs szükség internetelérésre használatához, ingyenes mivolta és reklámmentes felülete pedig felhasználó- és tanulóbarát. A nyelvtani magyarázatok magyar nyelvűek, szerzője, egyben az alkalmazás fejlesztője, maga is húsz éve angolnyelv-tanár és nyelvvizsgáztató, tehát hatékony támogatást tud nyújtani a tanulóknak az esetleges bonyolult nyelvtani szerkezetek megértésében.

angol_nyelvtan2.jpg

Az Angol nelyvtan című alkalmazás azok számára készült, akik angol nyelvet tanulnak, módszertől, céltól függetlenül. A menürendszerben és a magyarázatok megírásakor törekedtem az egyszerűségre és érthetőségre. Én magam végzett és gyakorló angolnyelv-tanár vagyok magán-, lakossági, céges képzések, általános és üzleti szakirányú tanfolyamok sokaságán vagyok túl, egyben több vizsgaközpontnál hivatalos nyelvvizsgáztató lévén átlátok a "sötét oldalra" is.

A programozás nem szakterületem, csupán lelkes amatőrként próbáltam elfogadható és könnyen kezelhető alkalmazást fejleszteni az Android operációs rendszerrel működő telefonokhoz. Az esetleges hibákért, pontatlanságokért előre is elnézést kérek, folyamatosan dolgozom a rendszer pontosításán...

Terveim között szerepel a rendszer gyakorlati irányú fejlesztése, tehát a száraz elmélet mellé valamiféle tanulást támogató gyakorlatsorozat elkészítése és integrálása is. Addig is használjátok bátran a programot, jelzem, amint új funkciók válnak elérhetővé!

Sok sikert a nyelvtanuláshoz! Hivatalos oldal itt.

google_play.jpg


A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr835248393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Darkcomet 2013.04.27. 08:52:54

Csatlakozom az előttem szólóhoz. Nagyon frankó és hasznos ez az app.

Google+
süti beállítások módosítása