Locsolj, amíg bírsz!

Magyar fejlesztők (WebStar csoport) angol nyelvű logikai játéka, ritkaság a "piacon", alternatív locsolj kis paraszt és termeld a kukoricát az Alföld fekete földjén! :) Mondhatnánk, hogy tipikus...de nem mondjuk. Lássuk májusi rovat-nyitó posztunkat!

sprinkfield.png

Kicsit kirakós, kicsit gondolkodós, kicsit bosszantó, de.. a miénk. Locsolj és segíts Walter-nek, hogy ne maradjon szárazon a földje (hehe, kissé humoros, ha a belvíz helyzetre gondolunk közben), dehogy ne legyen az embernek Farmville utóérzése, most gondolkodni is kell. Nem is keveset... Imádom az ilyen játékokat, mert elég sokáig le tudnak kötni, de bevallom "férfiasan" itt már a Gyorstalpaló pályákkal is meggyűlt néha a bajom. A grafika aranyos, zökkenőmentesen fut, a háttérzene pedig kifejezetten kellemes. Kétféle módban lehet játszani:

1. Puzzle verzió: 8 féle akadály nehezíti a locsolást, a legbosszantóbb a madárijesztő (ki kell hagyni neki egy kockát), az előre jutás abszolút nem egyszerű, pár álmatlan éjszakán már túl vagyok, de még nem értem a játék végére. Összesen 120 pályát kéne megöntözni, ha valakinek sikerült előbb, mint nekem, az szóljon! :)

2. Fullfield verzió: Végtelen számú locsolás, 60 pálya, de a tökéletes megoldást megtalálni egyáltalán nem könnyű. Lehet én vagyok béna, de az első pálya se sikerül maximális pontra... Jó, igaz, eredeti szőke vagyok, na.

Igazság szerint a játékról nagyjából ennyit lehet írni. Ingyenesen elérhető, s mit ne mondjak, kellemes csalódás volt, hogy mi magyarok is elindultunk a játékfejlesztés rögös útján, csak így tovább srácok!

A játék honlapja: http://www.sprinkfield.com
Facebook oldal: http://www.facebook.com/Sprinkfield

De a legjobb: jelöljétek Walter-t ismerősnek! (http://www.facebook.com/WalterSprinkfield) :)

hu_generic_rgb_wo_45.png


Címkék: játék android

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr65259671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Google+
süti beállítások módosítása