BRÉKING Ingyenes Carmageddon csak 1 napig a Playben!

2013.05.10. 09:33 Yarner

Nagyon gyorsan írom, hogy senki ne maradjon le: kijött a Carmageddon for Android, és 1 napig egy ingyenes verzió is elérhető, mintegy beharangozóként. Nem tudni, mikor indult az akció pontosan, így lehet, hogy csak óráink vannak hátra... Mars letölteni, aztán irány a pálya!

carmag.jpg

Get it on Google Play


Címkék: hírek játék

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr785292519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Darkcomet 2013.05.10. 20:26:16

Fene tudja... Így ingyé nem rossz, de pénzt nem adnék ki érte. Ezekkel a portolásokkal (Doom, Duke Nukem, Another World, Prehistoric, Commander Kéne, stb.) ugyanis az a bajom, hogy lópikulát sem tesznek hozzá az eredeti játékhoz, aminek a rendes DOS-os változatával viszont remekül lehet játszani egy Dosbox Turbóba.

Tomi from Space · http://bodybuilding.blog.hu 2013.06.02. 18:57:18

No, jelentem végigvittem :D Viszont így már nem nagyon lehet vele játszani, mert annyira ütős lett a kocsim, hogy ha belerohannak egyből wasted-ek lesznek, úgyhogy most már azért menekülök mindenki elől, hogy 2 percnél tovább tudjak játszani :D

Google+
süti beállítások módosítása