Júliusra várható az új Nexus 7?

2013.05.23. 17:15 Mirrmurr

Egy táblagépeket alkatrészekkel ellátó forrás megerősítette a szóbeszédet, miszerint a Nexus 7 új verziója piacra kerül idén nyáron, erről számol be az androidauthority.com.

nexus-logo-angle.jpg

 

Habár a többség arra számított, hogy a Google a nemrégiben megrendezett I/O konferencián bejelenti a készülék frissített változatát, ez nem történt meg, ami csalódást keltett, ám mindez nem jelenti azt, hogy a megújuló Nexus 7 eközben ne formálódna a mérnökök kezei között.
A pletykák többsége kitart amellett, hogy júliusban meg is érkezik az új változat.

A tajvani Elan Microelectronics nevű cég, amely érintőképernyős eszközöket lát el integrált áramkörökkel, azt állítja, hogy az új Nexus 7-hez megkezdte a szállítást, igaz, ennek az állításnak némileg ellentmond, hogy olyan iparági forrásból származik, amely az utóbbi időben rendszeresen mellétrafált.

A Nexus 7 vezérlők megrendeléseinek köszönhetően az Elan bevételei mindezek mellett májusban és júniusban megemelkedtek, ebből pedig arra lehet következtetni, hogy a készülék gyártása júniusban kezdődik, a terméket pedig júliusban szállítja a gyártó.

Beszámolók szerint az új Nexus 7 már a legfrissebb, 4.3-as verziójú Androiddal lesz felvértezve. Ráadásul egy elemző  technikai részleteket is meglebegtetett, miszerint a második generációs Nexus 7-be Snapdragon 600 processzort szuszakolnak, kijelzője pedig 1920x1200 képponton tárja a felhasználók elé a látnivalót.

Várhatóan júliusban tehát minden kiderül a Nexus 7-ről.


Címkék: google tablet nexus

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr315314735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csokis666 2013.05.24. 11:27:11

Remélem tényleg megjelenik, mert erre várok! :)

NickJ 2013.05.26. 20:57:16

Talán jobb lett volna, ha átveszik az iPad Mini 4:3-as képarányát, de úgy látszik nem akarnak változtatni azon, ami már egyszer sikeresnek bizonyult.

Google+
süti beállítások módosítása