Heineken - Az athéni srácok is döntőbe indulnak

Ahogy anno hírt adtunk róla, a Heineken gigászi hadjáratot indított, hogy népszerűsítse a kockák körében is igen népszerű UEFA Bajnokok ligája döntőjét és bemutassa, hogy egy hirtelen ingyenjeggyel meggazdagodó fiatalember milyen viszontagságos és kalandos körülmények  között jut el a döntőre. Az ehhez kapcsolódó reklámkampány a Road to the Final nevet kapta és újabb állomásához érkezett az alábbi, immár reality alapokon nyugvó fillmel, melynek története szerint 3 athéni fiatalembernek ajánlanak fel 1 belépőjegyet a Bajnokok Ligája döntőjére, a feladatuk nem kevesebb, mint eljutni a reptérre egy órán belül. Aki hamarabb odaér, azé a jegy. Persze ez nem ilyen egyszerű, mivel direkt olyan srácokat néznek ki maguknak, akik barátnővel, családdal vagy épp a munkatársaikkal múlatják az időt és láthatóan fontos beszélgetésnek a részesei, amiből igen nehéz kimászni, főleg úgy, hogy a feladat szerves része az, hogy nem mondhatják meg, hogy miért akarnak lelépni :) A videó többi részletét és hogy ki ért oda leghamarabb a repülőtérre nem fogom elárulni, nyissatok ki egy Heineken-t inkább és nézzétek meg a videót :)

Football világban mindenki számára nagy esemény egy ilyen döntő, úgyhogy érthető, hogy akinek lehetősége van rá, mindenféle eszköz segítségével akár, de megpróbál eljutni rá. Feltehetően sokunk a TV előtt töltötte azt a majdnem két órát, miközben a Borussia Dortmund és a Bayern München próbálta lejátszani egymást a pályáról, az azóta már közismertté vállt eredményekkel és torka szakadtából drukkolt az éppen kettőből választható kedvenc csapatának. Én személy szerint 2:1-es Dortmund nyerésre tippeltem és bár a tipp bejött, a csapatok felállásába az elképzeléseim szerint egy kis hiba csúszott és a Bayern nyerte a kupát :) Az, hogy Ők voltak a jobbak nem is kérdéses, itt már csak az az érdekes, hogy a 3 athéni srác közül (Alexandros, Stavros, Lefteris) ki látta élőben a döntőt :) 

Arra pedig roppant kíváncsiak vagyunk, hogy Ti szoktatok-e focit nézni és a döntőn kinek szurkoltatok, illetve milyen eredményre tippeltetek? Azt már meg sem kérdezzük, hogy a nézése közben milyen sört ittatok, mi természetesen Heineken-t :)

A posztot a Heineken szponzorálta.


A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr705332599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Google+
süti beállítások módosítása