Toshiba Excite - Izgatás japán módra

A Toshiba a napokban jelentette be az új Excite táblagépcsaládját. 2560 x 1600 felbontás 10,1" (300 pixel per inch), akár NVIDIA Tegra 4 processzor, 2 GB DDR3 ram, Android 4.2 JB. Ha izgat a dolog... 


tospure.jpgtoshwri.jpg

 

Excite Pure felszereltsége még csak belépő a Toshiba új táblacsaládjába, az alacsony, 299,99$-os ajánlott fogyasztói ár még kompromisszumokra kényszerítette a gyártót, hiszen a 10,1"-on a felbontás "csak" 1280x800 pixel, az NVIDIA Tegra 3 processzor mellé 1 GB DDR3 ram párosul, a beépített tárhely 16 GB, a hátsó kamera még csak 3 MP, a hangszórók pedig sztereó DTS Premium Voice Pro "szintűek". A készülék mint a nagyobb testvérei, rendelkezik még micro HDMI porttal, valamint micro SD kártya bővítési lehetőséggel.

Excite Pro családtag már az említett 2560x1600 felbontást prezentálja borotvaéles képpel, Tegra 4-es processzorral, 2 GB DDR3 rammal, 32 GB belső tárhellyel, 8 MP-es HDR képes hátsó kamerával, Harman Kardon minőségi sztereó hangszórókkal, 4.2-es Android rendszerrel. Az ajánlott ára a terméknek: 499,99$.

A legerősebb családtag már Corning Gorilla Glass 2 "üvegbiztosítással" is rendelkezik, de a Excite Write a Toshiba által kifejlesztett 1024 szintű nyomásérzékenységet produkáló TruPen és a hozzá köthető szolgáltatások, speciális alkalmazások jelenlétével kívánja elcsábítani a diákokat, valamint a kreatív szakembereket. A különleges toll és a Toshiba TruNote alkalmazásával egyszerűen lehet jegyzetelni, a TruCapture programmal pedig könnyedén lehet a a dokumentumokba beépíteni a kézzel írott tartalmakat. A "családfő" ajánlott fogyasztói ára 599,99$.

A táblagépek június végétől vásárolhatóak meg akár közvetlenül a gyártótól. 

További képek.

Forrás: Toshiba

 


Címkék: toshiba tablet tegra 4

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr195344877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Google+
süti beállítások módosítása