Galaxy Ace 3 - akár LTE változatban is

A Samsung Mobil Press oldalán feltűnt a sikeres Ace telefon újabb verziója, a Galaxy Ace 3. A készülék egyik verziója a középkategóriába hivatott elhozni az LTE sebességet.

galaxyace3.jpg

1 Ghz-es kétmagos processzor teljesít szolgálatot a borítás alatt (az LTE verzió 1,2 Ghz-es), típusáról egyelőre nincs információ. Megjelenítés: 4"-on 480x800 TFT LCD kijelző, előlapi kamerája VGA felbontású, a hátlapon levő pedig 5 MP-es. 1 GB RAM mellett 4 GB háttértár áll rendelkezésre, melyből nagyjából a felét használhatja a tulajdonos. A készüléket viszont akár 64 GB-os microSD kártyával is lehet bővíteni. A telefon áramellátását egy 1500 mAh-s akkumulátorról biztosítja a gyártó. A készülék Wi-Fi n-es szabványú, Wi-Fi Direct képes, valamint Bluetooth 4.0-ás vezeték nélküli adattovábbítási képességekkel rendelkezik, az NFC nem támogatott. Android 4.2 (JB) operációs rendszer készteti működésre a telefont, melyre természetesen a gyártó telepíti saját TouchWiz UI felületét.

A Samsung a készüléket valószínűleg a londoni, június 20-án tartandó termékbemutatóján adja az érdeklődők kezébe.

Újabb ász telefon? Vagy csak újabb rókabőrlehúzás...?


Címkék: samsung galaxy

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr455353840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Google+
süti beállítások módosítása