Rubik-kocka, Lego, Android

A címszavakat a Huawei napokban bemutatott új készüléke, az Ascend P6 köti össze. A telefon kameráján keresztül érzékeli a szoftver a 4x4-es Rubik-kocka aktuális állapotát. A készülék szabad RAM kapacitása, valamint a többmagos CPU teljesítménye pedig elegendő ahhoz, hogy prezentálja micsoda erő is lakozik a kínai cég új zászlósh.. csúcskészülékében - állítja a gyártó. A telefon a Lego Mindstorms rendszerét használva "pörgeti" ki a kockát. 

Kötekedésképpen a magyar rekordernek, Endrey Marcellnek kevesebb, mint fél perc kellett a Rubik-kocka vakon történő kirakásához. Igaz, ő a könnyebb, 3x3-as kockát rakta ki :-)


A 4x4-es kockát is hamarabb kirakja az ember :-) Persze, a Lego rendszere nem a pillanatok alatt történő mozgatásra lett kifejlesztve, még ha az Ascend P6 számítási teljesítménye elegendő is lenne erre. Érdekes összefogás, érdekes ötlet egy érdekes készülék kapcsán. 

Forrás: Androidauthority


Címkék: lego huawei Android

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr975373208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Google+
süti beállítások módosítása