Megannyi Motorola morzsa

2013.06.27. 23:30 ][-][alo

Az utóbbi napokban szinte minden napszakra jutott valami különleges pletyka, hírmorzsa, mely igyekszik az érdeklődés középpontjába állítani a Google "házi készülékgyártóját", a Motorolát. Ilyen többek között az állítólagos új logó - amit egyesek a Meki emblémájához hasonlítanak máris. Lássuk tehát az utóbbi hét Motoburgerét! :)

new-motorola-logo.jpg

 

Hello Moto - Goodbye Moto

Egy évszázados innováció után, valamint az első mobilkészülék megalkotását követően mond búcsút a Motorola. Legalábbis a Behance.net cég által készített hirdetési kampány szerint.

ffgb1.png

A képeken feltűnik az augusztus 1, mint lehetséges új kezdet dátuma (AT&T-nél történő Google X telefon debütálása). A visszatérés már maga mögött hagyja a fekete-szürke komor színösszeállítást, inkább a 4.3-as rendszerről kiszivárgott lehetséges színkoncepciót tükrözi. 

         szgb1.png hello.jpg

szgb2.png

A készüléket érdemes egy kicsit jobban szemügyre venni. Nem emlékszek ilyen kinézetű Motorola készülékre, pláne a 4G képes telefonok között. Vajon egy újabb koncepció-kép, vagy már egy valós termékről készült a felvétel? 

Majd érkezett egy kiegészítés (lásd hozzászólások, és a cikk végén levő kiemelést!), hogy a fentiek teljes mértékben csak kitalációk, talán az egész csak arra volt jó, hogy felvezesse az augusztus 1-i dátumot. Érdekes netes kampány...?

Szolgáltatói telefonok és újabb Razr készülékek

Az @evleaks szellőztetése szerint az egyik amerikai szolgáltatónál, Verizonnál debütál a Razr Ultra és a Razr M Ultra. Egyelőre több infó még nem látott napvilágot. Marad a találgatás, mit is jelent majd a Razr termékcsaládban az Ultra kifejezés. Egy másik forrás szerint viszont lemarad a Razr név és csak az Ultra lesz, így aztán Droid Ultra, Droid Ultra Maxx, Droid Ultra Mini elnevezésekkel váltják le a Razr családot. 

A Sprint szolgáltatónál pedig a korábban már kiszivárgott Moto X (XT1056) tesztelése zajlik.

Motorola-XT1056-Moto-X-phone-Sprint.jpg 

Olcsó Motorola? Jön a DFX?

DFX-projektként említik meg a Motorola új, olcsó készülékét. A Google a ballonos internetjén keresztül próbál eljutni a föld olyan pontjaira, ahol mindeddig még nem lehetett a világhálót használni. Többségében ezek fekete foltok még a telefonpiacon, így az ottani felhasználók nem a legnagyobb kijelzőjű, LTE képes készülékeket használnák. Vagyis a Google "beetetős" telefonjai által újabb felhasználókhoz kíván eljutni. Ezek az új felhasználók persze új reklámbevételeket kínálnak, valamint valószínűsíthető, hogy a Google egyéb rendszereit is használni fogják. Akár olcsóbb tárhelyszolgáltatásokkal is előállhat számukra a cég. 

Szusszanunk...?

Valószínűleg, ahogy közeledik az állítólagos augusztus 1-ei dátum, újabb és újabb pletykák, félinformációk látnak napvilágot. Én csak reménykedni tudok, hogy végre kapnak a Motorolától azok a felhasználók is normális készüléket, akik nem részesítik előnyben napjaink pingpongütős trendjét. Egy kissé feltuningolt Razr M... Hm... persze, európai használatra. S ha már szóba kerül a kontinensünk: kedves Motorola, van élet az USA-n kívül is! Talán a terjeszkedési törekvések hatására normális támogatással tér vissza hazánkba is a tengeren túli cég.

Meglátjuk. Ha augusztusban nem is, talán októberben... Vagy karácsony...? :)


A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr225381248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi from Space · http://bodybuilding.blog.hu 2013.06.27. 23:51:11

Kimondhatatlanul utálom ezeket a Honeycomb-os ikonokat :(

Google+
süti beállítások módosítása