Nyereményjáték: One direction

Éppen elég régen volt nyereményjáték ahhoz, hogy ideje legyen indítani egyet az Intercom jóvoltából. A játék a One Direction című filmhez kapcsolódik, ami egy, a brit X-Faktorban útjára indult fiúcsapatról szól.

1D3D_NS_31_r.jpg

A One Direction egy brit/ír együttes, tagjai: Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles és Louis Tomlinson. A The X Factor hetedik szériájában harmadik helyezést értek el, majd a Syco Music kiadóval kötöttek  lemezszerződést. Első kislemezük, a What Makes You Beautiful 2011. szeptember 11-én jelent meg. Ezt a Gotta Be You követte november 13-án, majd debütáló lemezük, az Up all night 2011. november 21-én jelent meg, 2012. november 12-én a Take me Home., Többek között Kelly Clarkson és Ed Sheeran írt rá dalokat.

Az X Factor

2010-ben Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles és Louis Tomlinson valamennyien külön indultak a The X Factor hetedik szériájában, de nem jutottak be a "Fiúk" kategóriába. Nicole Scherzinger javaslatára egy együttest alkottak belőlük, így folytathatták a versenyt. Az F.Y.D., Diva Fever és Belle Amie kiesése után mindössze a One Direction maradt Simon Cowell csapataként. Ők végül a harmadik helyezést érték el. Másodikként Rebecca Ferguson végzett, majd Matt Cardle került ki a tehetségkutatóból nyertesként.

LR3A4469.JPG

Karrier

A zenekar neve Harry Styles fejéből pattant ki. Harry azt mondta, hogy itt van öt idegen srác, akik lehet, soha nem lettek volna jóban, ha nincs az X-faktor, így már csak egy irány-ba haladhatnak tovább. Időközben Amerikában is alakult egy One Direction nevű formáció, akik 2009-ben kezdték karrierjüket, és perre vitték az ügyet. A fiúk azonban nem voltak hajlandóak nevet változtatni. Végül a pert a brit One Direction nyerte, ezért az amerikai csapat nevet változtatott.

1D_Hu_1sheet_800x1154.jpg

Az X Factort követően a csapat lemezszerződési lehetőséget kapott a Syco Music kiadótól. A One Direction kilenc versenytársuk mellett az X Factor Live Tour állomásait járta 2011-ben februártól áprilisig. A koncertkörút brit és ír állomásokat foglalt magában. Az együttes 2011. április 4-én a The Alan Titchmarsh Show című rendezvényen lépett fel, ahol első kislemezük címét is bejelentették, mely a What Makes You Beautiful címet kapta, és júniusra tervezték kiadását, amely augusztusra halasztottak, viszont ténylegesen szeptember 11-én jelent meg. Debütáló albumuk Savan Kotecha közreműködésével készült, az Up All Night címet kapta, és november 21-én jelent meg. Második kislemeze, a Gotta Be You november 13-án jelent meg. Többek között Kelly Clarkson és Ed Sheeran írt a lemezre dalokat.


A film

A fenti mesébe illő történet után pedig ideje volt elkészíteni a Róluk szóló filmet is, aminek itt láthatjátok a trailerjét:


A nyereményjáték

Aki helyesen válaszol az alábbi kérdésünkre, egy InterCom-os, filmes ajándékcsomaggal lehet gazdagabb (1 DVD, 1 One Direction könyv és 1 One Direction poszter). A kérdés pedig: Mikor van a születésnapja Simon Cowell-nek, az X-Faktor "feltalálójának"? A válaszokat a Facebook oldalunkra várjuk privát üzenetben, a válaszokat augusztus 31. éjfélig várjuk, sorsolás és eredményhirdetés szeptember 1-én.



Címkék: nyereményjáték

A bejegyzés trackback címe:

https://androlib.blog.hu/api/trackback/id/tr595477438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Google+
süti beállítások módosítása